Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Submarino-Amarrillo Odùdùa FC
1ext Tactiek 532 Medio
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 54.9
solid Schieten very good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Jelonek rent richting de bal. Alvarado begaat een overtreding. Alvarado krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cuervo passt de bal zonder na te denken. Baños is nu in balbezit. Baños speelt de bal door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Marongiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarrillo - Odùdùa FC 0:1

25e minuut.
Speriatu passt de bal met de wreef. Voinescu rent richting de bal. Voinescu geeft een lange en hoge pass. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jelonek passt de bal in één keer door. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu geeft een hoge lob. Göksel is nu in balbezit. Göksel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jelonek controleert de bal met de borst. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek begaat een overtreding. Cabezas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cabezas kan niet meer verder spelen. Jelonek speelt de bal door. González komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino-Amarrillo 39%, Odùdùa FC 61%.
Submarino-Amarrillo - Odùdùa FC 0:1

46e minuut.
Jelonek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Notenboom speelt de bal door. González probeert naar een medespeler te passen. Cuervo rent richting de bal. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Marongiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Baños passt de bal in één keer door. Cuervo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Sơn. Minh Sơn krijgt een gele kaart. Cuervo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cooper komt het veld opgelopen. Revé komt het veld opgelopen. Salgado komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Piszczyk geeft een hoge lob. Luiz kopt de bal weg. Baños geeft een hoge lob. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Trejo rent richting de bal. Cuervo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuervo met een sublieme pass. Klungelig pakt González de bal. González schiet op doel. Marongiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino-Amarrillo 58%, Odùdùa FC 42%.
Submarino-Amarrillo - Odùdùa FC 0:1