Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aNTi_]FuLL[ Manchester_United_FC
6 Tactiek La mia 16.0
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.2 gemiddelde waardering 55.4
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Talbot passt de bal zonder na te denken. Curcija speelt de bal door. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík schiet op doel. García Becerra bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Oravecz met een sublieme pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Díaz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pištořík passt de bal in één keer door. Talbot is nu in balbezit. Talbot geeft een hoge lob. Lindomar maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - Manchester_United_FC 1:0

33e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Talbot passt de bal in één keer door. Curcija geeft een lange en hoge pass. Pištořík krijgt zijn hoofd ertegen. García Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - Manchester_United_FC 2:0

37e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. Razis met een sublieme pass. Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talbot geeft een hoge lob. Lindomar maakt een snoekduik en kopt de bal. García Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Lindomar heeft problemen om de bal te vangen. Pištořík rent richting de bal. Hill legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pištořík raakt geblesseerd tijdens het duel. Lindomar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. García Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lindomar rent richting de bal. Lindomar draait met de bal, schiet en ... García Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Razis rent richting de bal. Razis passt de bal met de wreef. Talbot rent richting de bal. Talbot geeft een hoge lob. Pištořík krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aNTi_]FuLL[ 44%, Manchester_United_FC 56%.
aNTi_]FuLL[ - Manchester_United_FC 2:0

49e minuut.
Pištořík passt de bal met de wreef. Talbot rent richting de bal. Talbot met een sublieme pass. Lindomar rent richting de bal. Lindomar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Martin is nu in balbezit. Lindomar verovert de bal door een tackle van achteren. Lindomar heeft problemen om de bal te vangen. Lindomar schiet op doel. García Becerra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Talbot is nu in balbezit. Talbot geeft de bal voor. Pištořík krijgt zijn hoofd ertegen. García Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - Manchester_United_FC 3:0

58e minuut.
Maneta onderschept slim de pass. Maneta geeft de bal voor. Lindomar is nu in balbezit. Lindomar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - Manchester_United_FC 4:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaldívar komt het veld opgelopen. Carballo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Talbot de bal. Talbot met een sublieme pass. Pištořík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Carballo is nu in balbezit. Carballo geeft een hoge lob. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Adólfsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Adólfsson trapt de bal weg van het doel. Razis kopt de bal weg. Klungelig pakt Pištořík de bal. Pištořík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Carballo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Razis passt de bal in één keer door. Talbot rent richting de bal. Talbot geeft een hoge lob. Pištořík springt en kopt de bal. García Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - Manchester_United_FC 5:0

74e minuut.
Lindomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin is nu in balbezit. Lindomar verovert de bal door een tackle van achteren. Lindomar draait met de bal, schiet en ... García Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - Manchester_United_FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aNTi_]FuLL[ 33%, Manchester_United_FC 67%.
aNTi_]FuLL[ - Manchester_United_FC 6:0