Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulueta RMA FC Bayern Munich
Wolf1 Tactiek The Best
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 41.4
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Riesner heeft problemen om de bal te vangen. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz geeft een hoge lob. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ciborowski kan de bal niet met de borst controleren. Membribes is nu in balbezit. Ciborowski onderschept slim de pass. Ciborowski geeft een lange en hoge pass. Byśkiniewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Vélez bokst de bal weg. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bell ... Strafschop! Bell krijgt een gele kaart. Năstăsescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Năstăsescu kan niet meer verder spelen. Proudfoot komt het veld opgelopen. Byśkiniewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Carmenate kan de bal niet met de borst controleren. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carmenate. Carmenate krijgt een gele kaart.

28e minuut.
de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde onderschept slim de pass. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Maire rent richting de bal. Maire draait met de bal, schiet en ... Olivares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Membribes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maire rent richting de bal. Maire passt de bal in één keer door. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulueta RMA 45%, FC Bayern Munich 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zulueta RMA - FC Bayern Munich 0:0

48e minuut.
Puerta geeft een hoge lob. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde speelt de bal door. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Carmenate speelt de bal door. Membribes bereikt de bal nog maar net als eerste. Membribes speelt de bal door. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire haalt uit met een fantastische trap. Olivares bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Membribes neemt de hoekschop. Maire rent richting de bal. Maire schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Puerta passt de bal in één keer door. Maire is nu in balbezit. Yengeç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yengeç krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulueta RMA 60%, FC Bayern Munich 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zulueta RMA - FC Bayern Munich 0:0