Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Football Club Leopardos FC
♔ LFC-523 ♔ Tactiek Doble
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 2
62.2 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bede passt de bal in één keer door. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban passt de bal in één keer door. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Alcántara rent richting de bal. Şüküroğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcántara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mujakić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alcántara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal met de wreef. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede geeft een lange en hoge pass. Okrzesik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Menéndez met de inworp. Mujakić rent richting de bal. Wilhelmsen maakt een afschuwelijke overtreding. Wilhelmsen krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Denko is nu in balbezit. Landry bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko verovert de bal door een tackle van achteren. Denko draait met de bal, schiet en ... Limont werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Santiesteban is nu in balbezit. Niero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santiesteban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harasimczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bede probeert de bal met de borst te controleren. Menéndez begaat een overtreding. Menéndez krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Harasimczuk rent richting de bal. Arévalo begaat een overtreding. Harasimczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palesa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Football Club 52%, Leopardos FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool Football Club - Leopardos FC 0:0

49e minuut.
Niero kopt de bal weg. Denko bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko geeft de bal voor. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban probeert naar een medespeler te passen. Bede rent richting de bal. Bede geeft de bal voor. Okrzesik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Bede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Bede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel. Ramos bokst de bal weg. Okrzesik is nu in balbezit. Golik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okrzesik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okrzesik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ramos bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Santiesteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santiesteban geeft de bal voor. Denko rent richting de bal. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alcántara krijgt zijn hoofd ertegen. Palesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool Football Club 62%, Leopardos FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool Football Club - Leopardos FC 0:0