Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aNTi_]FuLL[ FC Olivos SS
6 Tactiek 5-1-1-w-2
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
64.1 gemiddelde waardering 60.4
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Curcija bereikt de bal nog maar net als eerste. Curcija passt de bal met de wreef. Jurkov rent richting de bal. Lindomar onderschept slim de pass. Lindomar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Jurkov geeft een hoge lob. Daar is Otaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boniecki geeft de bal voor. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pištořík onderschept slim de pass. Pištořík passt de bal zonder na te denken. Lindomar is nu in balbezit. Lindomar draait met de bal, schiet en ... Landgren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Adólfsson neemt vlug de vrije trap. Razis kopt de bal weg. Curcija probeert naar een medespeler te passen. Lindomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindomar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Talbot met de inworp. Razis probeert naar een medespeler te passen. Talbot geeft de bal voor. Lindomar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Hofstetter met de inworp. Boniecki geeft een lange en hoge pass. Figueroa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aNTi_]FuLL[ - FC Olivos SS 0:1

42e minuut.
Talbot is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talbot met de inworp. Razis bereikt de bal nog maar net als eerste. Razis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Socarrás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Razis probeert naar een medespeler te passen. Talbot rent richting de bal. Talbot geeft een hoge lob. Lindomar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Jurkov de bal. Landgren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aNTi_]FuLL[ 59%, FC Olivos SS 41%.
aNTi_]FuLL[ - FC Olivos SS 0:1

50e minuut.
Boniecki speelt de bal door. Hofstetter is nu in balbezit. Hofstetter met een sublieme pass. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa draait met de bal, schiet en ... Adólfsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Otaño geeft een hoge lob. Talbot is nu in balbezit. Socarrás maakt een afschuwelijke overtreding. Socarrás krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Conway bereikt de bal nog maar net als eerste. Conway passt de bal in één keer door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft de bal voor. Lindomar krijgt zijn hoofd ertegen. Landgren bokst de bal weg.

81e minuut.
Curcija passt de bal in één keer door. Lindomar heeft problemen om de bal te vangen. Calero rent richting de bal. Lindomar verovert de bal door een tackle van achteren. Lindomar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Razis probeert naar een medespeler te passen. Talbot is nu in balbezit. Talbot geeft de bal voor. Pištořík springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aNTi_]FuLL[ - FC Olivos SS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aNTi_]FuLL[ 50%, FC Olivos SS 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aNTi_]FuLL[ - FC Olivos SS 1:1