Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Munich Odùdùa FC
The Best Tactiek 532 Medio
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 55.5
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Carmenate geeft een lange en hoge pass. Changhong kan de bal niet met de borst controleren. Changhong geeft een lange en hoge pass. Tascón probeert de bal aan de voet te houden. Maldonado rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Odùdùa FC 0:1

7e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Notenboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Notenboom passt de bal met de wreef. Cuervo rent richting de bal. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Vélez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Vélez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Odùdùa FC 0:2

10e minuut.
Maire rent richting de bal. Maire geeft de bal voor. Klungelig pakt Notenboom de bal. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Corga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
da Atouguia geeft een hoge lob. Daar is Bell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Piszczyk onderschept slim de pass. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk onderschept slim de pass. Piszczyk geeft een hoge lob. Bell kopt de bal weg. Vélez bokst de bal weg.

34e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado geeft de bal voor. Puerta rent richting de bal. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey onderschept slim de pass. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vélez met een harde bal richting middenveld. Piszczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tascón de bal onder controle te krijgen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Odùdùa FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Munich 66%, Odùdùa FC 34%.
FC Bayern Munich - Odùdùa FC 0:3

47e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Notenboom geeft de bal voor. Maldonado rent richting de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Odùdùa FC 0:4

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piszczyk met de inworp. Alvarado met een sublieme pass. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vélez trapt de bal weg. Puerta kopt de bal weg. Montenegro rent richting de bal. Maire verovert de bal door een tackle van achteren. Maire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Odùdùa FC 1:4

58e minuut.
Membribes geeft de bal voor. Notenboom kopt de bal weg. Maldonado is nu in balbezit. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Vélez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Carmenate rent richting de bal. Carmenate geeft een hoge lob. Montenegro rent richting de bal. Maire verovert de bal door een tackle van achteren. Maire haalt uit met een fantastische trap. Corga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Doeltrap. González komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Valverde geeft de bal voor. Inworp. Alvarado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Piszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piszczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Munich 67%, Odùdùa FC 33%.
FC Bayern Munich - Odùdùa FC 1:4