Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seirin FC Bebedores
reis Tactiek 523 P
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 41.8
matig Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Brene passt de bal met de wreef. Paşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcu geeft een hoge lob. Muñiz krijgt zijn hoofd ertegen. Martí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - FC Bebedores 0:1

12e minuut.
Solorzano geeft de bal voor. Brene controleert de bal met de borst. Muñiz rent richting de bal. Muñiz haalt uit met een fantastische trap. Martí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - FC Bebedores 0:2

12e minuut.
Capote met een sublieme pass. Daar is Tejeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejeda met een sublieme pass. Paşcu rent richting de bal. Paşcu geeft een lange en hoge pass. Martí bokst de bal weg.

17e minuut.
Infante rent richting de bal. Infante probeert naar een medespeler te passen. Leyva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyva geeft een hoge lob. Daar is Muñiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Infante speelt de bal door. Leyva is nu in balbezit. Leyva passt de bal met de wreef. Paşcu rent richting de bal. Paşcu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Saavedra rent richting de bal. Saavedra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paşcu met een snelle inworp. Leyva geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Infante passt de bal met de wreef. Linares rent richting de bal. Linares geeft een lange en hoge pass. Solorzano rent richting de bal. Solorzano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seirin 79%, FC Bebedores 21%.
seirin - FC Bebedores 0:2

46e minuut.
Labañino komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Peña geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paşcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Leyva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyva geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Inworp. Solorzano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft de bal voor. Martí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Labañino met een harde bal richting middenveld. Leyva rent richting de bal. Leyva passt de bal met de wreef. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Linares rent richting de bal. Linares speelt de bal door. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda schiet op doel. Labañino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - FC Bebedores 1:2

65e minuut.
Leyva met een sublieme pass. Paşcu speelt de bal door. Daar is Brene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñiz rent richting de bal. Muñiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Langdon kopt de bal weg. Daar is Zayas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solorzano speelt de bal door. Muñiz rent richting de bal. Muñiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Infante kopt de bal weg. Leyva is nu in balbezit. Leyva passt de bal zonder na te denken. Paşcu rent richting de bal. Paşcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cepeda passt de bal in één keer door. Muñiz rent richting de bal. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz onderschept slim de pass. Muñiz haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Solorzano met een sublieme pass. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñiz draait met de bal, schiet en ... Martí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - FC Bebedores 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seirin 71%, FC Bebedores 29%.
seirin - FC Bebedores 1:3