Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plaza Timba Rocosos Alazanes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú verovert de bal door een tackle van achteren. Feliú probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montes de Oca de bal. Montes de Oca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hurtado passt de bal zonder na te denken. Bacot rent richting de bal. Bacot geeft een hoge lob. Montes de Oca is nu in balbezit. Montes de Oca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou passt de bal zonder na te denken. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marante rent richting de bal. Marante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pou rent richting de bal. Calzadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Calzadilla met een sublieme pass. Montes de Oca rent richting de bal. Montes de Oca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Orama geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couce met een snelle inworp. Feliú is nu in balbezit. Feliú haalt uit met een fantastische trap. Ordoñez bokst de bal weg.

29e minuut.
Aldazabal probeert naar een medespeler te passen. Orama rent richting de bal. Bonachea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orama raakt geblesseerd tijdens het duel. Orama zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiménez is nu in balbezit. Marante verovert de bal door een tackle van achteren. Marante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - Rocosos Alazanes 0:1

37e minuut.
Feliú rent richting de bal. Orama onderschept slim de pass. Orama met een sublieme pass. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante haalt uit met een fantastische trap. Salgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Calzadilla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poll met een snelle inworp. Klungelig pakt Trujillo de bal. Trujillo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marante krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaza Timba 60%, Rocosos Alazanes 40%.
Plaza Timba - Rocosos Alazanes 0:1

49e minuut.
Trujillo speelt de bal door. Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft een hoge lob. Montes de Oca kan de bal niet met de borst controleren. Montes de Oca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Couce met een snelle inworp. Bonachea is nu in balbezit. Bonachea geeft de bal voor. Montes de Oca rent richting de bal. Montes de Oca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plaza Timba - Rocosos Alazanes 1:1

54e minuut.
Hurtado geeft de bal voor. Kindelán speelt de bal door. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú onderschept slim de pass. Feliú haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Calzadilla rent richting de bal. Calzadilla geeft een hoge lob. Montes de Oca probeert de bal aan de voet te houden. Góngora rent richting de bal. Góngora geeft een hoge lob. Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Aldazabal heeft problemen om de bal te vangen. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou probeert naar een medespeler te passen. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaza Timba - Rocosos Alazanes 1:2

69e minuut.
Aldazabal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Couce met de inworp. Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ordoñez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Montes de Oca kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plaza Timba - Rocosos Alazanes 2:2

88e minuut.
Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou passt de bal in één keer door. Moya is nu in balbezit. Marante onderschept slim de pass. Marante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaza Timba 46%, Rocosos Alazanes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plaza Timba - Rocosos Alazanes 2:2