Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vicioso The One
***541*** Tactiek 5A1
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45 gemiddelde waardering 39.2
matig Schieten matig
matig Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Quang Ðức heeft problemen om de bal te vangen. Quang Ðức geeft een lange en hoge pass. Inworp. Padrón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mateo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vicioso - The One 1:0

5e minuut.
Quang Ðức kopt de bal weg. Padrón rent richting de bal. Ibisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibisz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Milián probeert naar een medespeler te passen. Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón onderschept slim de pass. Daar is Padrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrón geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Padrón met een snelle inworp. Kabasele is nu in balbezit. Mateo verovert de bal door een tackle van achteren. Mateo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Milián met een sublieme pass. Beatón rent richting de bal. Beatón geeft een lange en hoge pass. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap. Koch bokst de bal weg.

39e minuut.
Beatón rent richting de bal. Beatón passt de bal in één keer door. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... Koch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vicioso - The One 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vicioso 54%, The One 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vicioso - The One 1:1

49e minuut.
Milián speelt de bal door. Beatón bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Beatón met een snelle inworp. Milián geeft de bal voor. Koch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Padrón rent richting de bal. Padrón geeft een lange en hoge pass. Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahr haalt uit met een fantastische trap. Sobrecueva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vicioso - The One 2:1

71e minuut.
Ibisz probeert naar een medespeler te passen. Beatón bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Beatón met de inworp. Milián geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vicioso 45%, The One 55%.
vicioso - The One 2:1