Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VCL Atlético Jones
3div1 Tactiek 4-2-3-1
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 51.4
matig Schieten solide
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Sysmäläinen geeft een hoge lob. Inworp. Bożeszkowski met de inworp. Pósa geeft een lange en hoge pass. Baumann maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Geronimi passt de bal in één keer door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal met een sublieme pass. Lilić rent richting de bal. Lilić passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pósa passt de bal met de wreef. Fitzpatrick is nu in balbezit. Baumann is nu in balbezit. Baumann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sysmäläinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzhodhev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pósa heeft problemen om de bal te vangen. Montoya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pósa. Montoya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montoya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jackson is nu in balbezit. Jackson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VCL 65%, Atlético Jones 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VCL - Atlético Jones 0:0

47e minuut.
Bożeszkowski onderschept slim de pass. Bożeszkowski passt de bal met de wreef. Pósa probeert naar een medespeler te passen. Fitzpatrick is nu in balbezit. Fitzpatrick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bożeszkowski geeft een hoge lob. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann onderschept slim de pass. Baumann haalt uit met een fantastische trap. Dzhodhev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VCL - Atlético Jones 0:1

52e minuut.
Madrigal passt de bal met de wreef. Lilić rent richting de bal. Geronimi maakt een afschuwelijke overtreding. Geronimi krijgt een gele kaart. Klungelig pakt Özatak de bal. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Özatak begaat een overtreding. Özatak krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Daar is Pósa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pósa passt de bal met de wreef. Sysmäläinen probeert naar een medespeler te passen. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann schiet op doel. Dzhodhev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pósa passt de bal met de wreef. Bożeszkowski met een sublieme pass. Fitzpatrick heeft problemen om de bal te vangen. Baumann is nu in balbezit. Baumann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VCL 58%, Atlético Jones 42%.
VCL - Atlético Jones 0:1