Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seirin 2 FC Bebedores
Normal Tactiek 523 P
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 41.3
zwak Schieten matig
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solorzano is nu in balbezit. Loyola begaat een overtreding. Solorzano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solorzano met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Martínez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solorzano geeft een lange en hoge pass. Muñiz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Olivares trapt de bal weg van het doel. Leyva is nu in balbezit. Leyva probeert naar een medespeler te passen. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Solorzano rent richting de bal. Solorzano passt de bal zonder na te denken. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seirin 2 - FC Bebedores 0:1

18e minuut.
Pereda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. De la Rosa neemt vlug de vrije trap. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Olivares met een harde bal richting middenveld. Leyva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyva passt de bal met de wreef. Paşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcu geeft de bal voor. Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Matos met een harde bal richting middenveld. Leyva rent richting de bal. Leyva passt de bal in één keer door. Muñiz rent richting de bal. Muñiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Matos trapt de bal weg. Leyva is nu in balbezit. Leyva probeert naar een medespeler te passen. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz draait met de bal, schiet en ... Olivares bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Seirin 2 - FC Bebedores 0:2

24e minuut.
Solorzano kopt de bal weg. Hidalgo met een sublieme pass. Martínez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muñiz rent richting de bal. Muñiz schiet op doel. Olivares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klungelig pakt Loyola de bal. Leyva rent richting de bal. Leyva passt de bal zonder na te denken. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Muñiz geeft de bal voor. Paşcu is nu in balbezit. Paşcu probeert naar een medespeler te passen. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz schiet op doel. Olivares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seirin 2 - FC Bebedores 0:3

34e minuut.
Leyva met een sublieme pass. Solorzano heeft problemen om de bal te vangen. Solorzano met een sublieme pass. Klungelig pakt Ponce de bal. Ponce schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solorzano geeft een hoge lob. Olivares bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Muñiz passt de bal zonder na te denken. Paşcu rent richting de bal. Paşcu geeft een hoge lob. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Labañino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seirin 2 78%, FC Bebedores 22%.
Seirin 2 - FC Bebedores 0:3

46e minuut.
Solorzano passt de bal in één keer door. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa met een sublieme pass. Muñiz rent richting de bal. Muñiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hidalgo geeft een hoge lob. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa geeft een lange en hoge pass. Muñiz rent richting de bal. Muñiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Paşcu is nu in balbezit. Paşcu passt de bal zonder na te denken. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz draait met de bal, schiet en ... Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Tamayo met een harde bal richting middenveld. Inworp. Cepeda met een snelle inworp. Paşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seirin 2 70%, FC Bebedores 30%.
Seirin 2 - FC Bebedores 0:3