Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Killers Tunas Plaza Timba
No lesiones Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bacot met de inworp. Feliú speelt de bal door. Montes de Oca is nu in balbezit. Montes de Oca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Plaza Timba 0:1

7e minuut.
Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado speelt de bal door. Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú draait met de bal, schiet en ... Urzică maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Montes de Oca de bal onder controle te krijgen. Urzică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Couce onderschept slim de pass. Couce speelt de bal door. Feliú is nu in balbezit. Feliú schiet op doel. Urzică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Plaza Timba 0:2

12e minuut.
Bacot is nu in balbezit. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bacot raakt geblesseerd tijdens het duel. Hurtado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montes de Oca is nu in balbezit. Montes de Oca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Plaza Timba 0:3

16e minuut.
Smyczyński is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú geeft de bal voor. Urzică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montes de Oca is nu in balbezit. Montes de Oca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Beatón speelt de bal door. Couce is nu in balbezit. Couce passt de bal in één keer door. Feliú is nu in balbezit. Feliú haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Feliú is nu in balbezit. Feliú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Plaza Timba 0:4

20e minuut.
Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montes de Oca rent richting de bal. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca verovert de bal door een tackle van achteren. Montes de Oca haalt uit met een fantastische trap. Urzică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montes de Oca is nu in balbezit. Montes de Oca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Feliú rent richting de bal. Feliú haalt uit met een fantastische trap. Urzică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feliú rent richting de bal. Feliú draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bacot probeert naar een medespeler te passen. Feliú controleert de bal met de borst. Feliú speelt de bal door. Montes de Oca is nu in balbezit. Montes de Oca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Plaza Timba 0:5

29e minuut.
Beatón is nu in balbezit. Beatón probeert naar een medespeler te passen. Montes de Oca is nu in balbezit. Montes de Oca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Trudić verovert de bal door een tackle van achteren. Trudić probeert naar een medespeler te passen. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado probeert naar een medespeler te passen. Bacot met een sublieme pass. Montes de Oca is nu in balbezit. Montes de Oca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Couce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feliú is nu in balbezit. Feliú met een sublieme pass. Montes de Oca heeft problemen om de bal te vangen. Montes de Oca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Plaza Timba 0:6

44e minuut.
Trudić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Couce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Feliú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feliú speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Killers Tunas 86%, Plaza Timba 14%.
Real Killers Tunas - Plaza Timba 0:6

46e minuut.
Feliú rent richting de bal. Martínez rent richting de bal. Martínez passt de bal met de wreef. Feliú rent richting de bal. Feliú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fiss geeft een hoge lob. Dumitriu kopt de bal weg. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes de Oca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Plaza Timba 0:7

64e minuut.
Jiménez passt de bal zonder na te denken. Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú passt de bal zonder na te denken. Beatón rent richting de bal. Beatón passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Montes de Oca is nu in balbezit. Feliú is nu in balbezit. Allighi verovert de bal door een tackle van achteren. Montes de Oca onderschept slim de pass. Montes de Oca draait met de bal, schiet en ... Urzică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bacot met een sublieme pass. Beatón rent richting de bal. Beatón passt de bal in één keer door. Montes de Oca is nu in balbezit. Montes de Oca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Feliú is nu in balbezit. Feliú met een sublieme pass. Montes de Oca heeft problemen om de bal te vangen. Montes de Oca haalt uit met een fantastische trap. Urzică probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Plaza Timba 0:8

86e minuut.
Urzică met een harde bal richting middenveld. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bacot zal de hoekschop nemen. Couce rent richting de bal. Couce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Killers Tunas 70%, Plaza Timba 30%.
Real Killers Tunas - Plaza Timba 0:8