Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bebedores Play Station
523 P Tactiek 451
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 23.2
matig Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Solorzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorzano passt de bal met de wreef. Muñiz is nu in balbezit. Muñiz draait met de bal, schiet en ... Izquierdo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Play Station 1:0

12e minuut.
De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muñiz de bal. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Mesa passt de bal zonder na te denken. Paşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcu passt de bal met de wreef. Muñiz heeft problemen om de bal te vangen. Muñiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Paşcu probeert naar een medespeler te passen. Muñiz heeft problemen om de bal te vangen. Muñiz passt de bal zonder na te denken. Paşcu rent richting de bal. Paşcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Castillo met een harde bal richting middenveld. Solorzano kopt de bal weg. Muñiz rent richting de bal. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Izquierdo de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cepeda met een sublieme pass. Daar is Paşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toledo. Toledo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebedores 30%, Play Station 70%.
FC Bebedores - Play Station 1:0

46e minuut.
Labañino komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Paşcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leyva is nu in balbezit. Leyva geeft een lange en hoge pass. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Play Station 2:0

65e minuut.
Sanz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñiz begaat een overtreding. Muñiz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Toledo geeft de bal voor. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda passt de bal zonder na te denken. Paşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcu geeft een lange en hoge pass. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Solorzano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa geeft de bal voor. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Paşcu heeft problemen om de bal te vangen. Paşcu passt de bal in één keer door. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - Play Station 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebedores 24%, Play Station 76%.
FC Bebedores - Play Station 3:0