Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocosos Alazanes Real Killers Tunas
Normal Tactiek No lesiones
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Pou probeert naar een medespeler te passen. Marante heeft problemen om de bal te vangen. Pou is nu in balbezit. Pou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Trujillo met de inworp. Pou probeert naar een medespeler te passen. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante haalt uit met een fantastische trap. Urzică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 1:0

12e minuut.
Pou rent richting de bal. Pou passt de bal in één keer door. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante draait met de bal, schiet en ... Urzică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 2:0

18e minuut.
Pou passt de bal in één keer door. Roca rent richting de bal. Pou rent richting de bal. Pou draait met de bal, schiet en ... Urzică probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

25e minuut.
Góngora is nu in balbezit. Góngora probeert naar een medespeler te passen. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante schiet op doel. Urzică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marante is nu in balbezit. Marante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Trujillo met de inworp. Pou met een sublieme pass. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante draait met de bal, schiet en ... Urzică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 3:0

32e minuut.
Trudić geeft een hoge lob. Inworp. Trujillo met een snelle inworp. Pou is nu in balbezit. Pou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cok met een snelle inworp. Pou is nu in balbezit. Pou passt de bal in één keer door. Marante is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marante is nu in balbezit. Marante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 4:0

44e minuut.
Smyczyński geeft een lange en hoge pass. Roca rent richting de bal. Roca passt de bal zonder na te denken. Marante rent richting de bal. Marante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Trujillo met de inworp. Pou is nu in balbezit. Pou passt de bal met de wreef. Marante is nu in balbezit. Marante draait met de bal, schiet en ... Urzică bokst de bal weg. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Alazanes 20%, Real Killers Tunas 80%.
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 5:0

48e minuut.
Poll met een snelle inworp. Góngora heeft problemen om de bal te vangen. Góngora probeert naar een medespeler te passen. Marante is nu in balbezit. Marante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Góngora met een snelle inworp. Trujillo rent richting de bal. Trujillo passt de bal met de wreef. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou met een sublieme pass. Marante is nu in balbezit. Marante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 6:0

62e minuut.
Klungelig pakt Cok de bal. Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu geeft de bal voor. Klungelig pakt Pou de bal. Pou schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 7:0

65e minuut.
Trujillo passt de bal met de wreef. Pou is nu in balbezit. Pou passt de bal in één keer door. Marante is nu in balbezit. Marante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 8:0

68e minuut.
Martínez probeert naar een medespeler te passen. Allighi rent richting de bal. Allighi geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marante rent richting de bal. Marante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 9:0

71e minuut.
Pou probeert naar een medespeler te passen. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán speelt de bal door. Pou rent richting de bal. Pou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Trujillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pou is nu in balbezit. Pou passt de bal in één keer door. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Agudo is nu in balbezit. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou passt de bal met de wreef. Orama is nu in balbezit. Orama geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán heeft problemen om de bal te vangen. Kindelán passt de bal met de wreef. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante haalt uit met een fantastische trap. Urzică bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Alazanes 15%, Real Killers Tunas 85%.
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 9:0