Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bebedores The One
523 P Tactiek 5A1
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
42.9 gemiddelde waardering 40.8
average Schieten average
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Molina stond buitenspel. Solorzano neemt vlug de vrije trap. Muñiz rent richting de bal. Muñiz draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - The One 1:0

19e minuut.
Cepeda probeert naar een medespeler te passen. Paşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quang Ðức. Quang Ðức krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz geeft een lange en hoge pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bebedores - The One 1:1

35e minuut.
Daar is Paşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paşcu geeft de bal voor. Daar is Carneiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Kabasele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyva onderschept slim de pass. Paşcu is nu in balbezit. Paşcu draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - The One 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebedores 36%, The One 64%.
FC Bebedores - The One 2:1

46e minuut.
Labañino komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ponce met de inworp. Solorzano geeft de bal voor. Sobrecueva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz geeft een hoge lob. Langdon kan de bal niet met de borst controleren. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Carneiro geeft een lange en hoge pass. Beatón kopt de bal weg. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bebedores - The One 2:2

71e minuut.
Solorzano geeft een lange en hoge pass. Paşcu is nu in balbezit. Quang Ðức begaat een overtreding. Quang Ðức krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Linares geeft een lange en hoge pass. Solorzano rent richting de bal. Milián begaat een overtreding. Milián krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ibisz heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz passt de bal in één keer door. De la Rosa is nu in balbezit. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Labañino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Solorzano verovert de bal door een tackle van achteren. Solorzano geeft de bal voor. Paşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcu draait met de bal, schiet en ... Sobrecueva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebedores - The One 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebedores 38%, The One 62%.
FC Bebedores - The One 3:2