Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seirin Atlético Jones
reis Tactiek 4-2-3-1
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 52
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Capote is nu in balbezit. Baumann onderschept slim de pass. Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzpatrick haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lilić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Atlético Jones 0:1

2e minuut.
Fitzpatrick raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hitzlsperger komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Bożeszkowski rent richting de bal. Bożeszkowski geeft een lange en hoge pass. Baumann rent richting de bal. Baumann draait met de bal, schiet en ... Saavedra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Martí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Atlético Jones 0:2

5e minuut.
Lilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilić passt de bal met de wreef. Pósa is nu in balbezit. Pósa geeft een hoge lob. Baumann krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mansilla passt de bal in één keer door. Chełminiak met een sublieme pass. Bożeszkowski geeft de bal voor. Baumann is nu in balbezit. Baumann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chełminiak met een sublieme pass. Hitzlsperger rent richting de bal. Hitzlsperger passt de bal in één keer door. Baumann rent richting de bal. Baumann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Atlético Jones 0:3

24e minuut.
Bożeszkowski met een sublieme pass. Baumann heeft problemen om de bal te vangen. Baumann passt de bal zonder na te denken. Lilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Chełminiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełminiak geeft een lange en hoge pass. Baumann rent richting de bal. Baumann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Atlético Jones 0:4

32e minuut.
Peña geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lilić met een snelle inworp. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chełminiak passt de bal in één keer door. Pósa probeert naar een medespeler te passen. Baumann rent richting de bal. Baumann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Atlético Jones 0:5

41e minuut.
Bożeszkowski geeft de bal voor. Peña is nu in balbezit. Baumann verovert de bal door een tackle van achteren. Baumann haalt uit met een fantastische trap. Martí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Atlético Jones 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seirin 69%, Atlético Jones 31%.
seirin - Atlético Jones 0:6

55e minuut.
Klungelig pakt Hitzlsperger de bal. Chełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak geeft een lange en hoge pass. Baumann rent richting de bal. Baumann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Saavedra kopt de bal weg. Pósa speelt de bal door. Daar is Baumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumann schiet op doel. Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Atlético Jones 0:7

57e minuut.
Capote verovert de bal door een tackle van achteren. Chełminiak rent richting de bal. Chełminiak passt de bal in één keer door. Bożeszkowski geeft een lange en hoge pass. Baumann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Chełminiak verovert de bal door een tackle van achteren. Chełminiak geeft een lange en hoge pass. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Brene met een sublieme pass. Lilić is nu in balbezit. Arencibia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lilić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lilić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Baumann haalt uit met een fantastische trap. Martí speelt de bal door. Bożeszkowski kopt de bal weg. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Atlético Jones 0:8

71e minuut.
Hitzlsperger is nu in balbezit. Brene verovert de bal door een tackle van achteren. Brene speelt de bal door. Lilić is nu in balbezit. Lilić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Atlético Jones 0:9

77e minuut.
Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hitzlsperger de bal. Baumann rent richting de bal. Baumann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lilić geeft een lange en hoge pass. Hitzlsperger rent richting de bal. Hitzlsperger passt de bal zonder na te denken. Bożeszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bożeszkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Pérez de bal. Umaña onderschept slim de pass. Pósa met een sublieme pass. Bożeszkowski geeft een hoge lob. Baumann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zayas is nu in balbezit. Bożeszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bożeszkowski met een sublieme pass. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Martí trapt de bal weg. Hitzlsperger is nu in balbezit. Hitzlsperger passt de bal zonder na te denken. Baumann is nu in balbezit. Baumann draait met de bal, schiet en ... Martí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seirin 78%, Atlético Jones 22%.
seirin - Atlético Jones 0:9