Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vega Mena Miserables Seirin 2
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Heredia passt de bal in één keer door. Quintana met een sublieme pass. Darcourt rent richting de bal. Quintana is nu in balbezit. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana is nu in balbezit. Darcourt rent richting de bal. Darcourt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Darcourt kopt de bal weg. Klungelig pakt Hermoso de bal. Quintana is nu in balbezit. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Darcourt rent richting de bal. Veigas rent richting de bal. Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cedeño rent richting de bal. Met opzet legt Darcourt zijn tegenspeler op de grond. Cedeño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cedeño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Menéndez rent richting de bal. Menéndez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Heredia met een sublieme pass. Menéndez is nu in balbezit. Martínez maakt een afschuwelijke overtreding. Martínez krijgt een gele kaart. Menéndez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jackson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Veigas is nu in balbezit. Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana passt de bal met de wreef. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech verovert de bal door een tackle van achteren. Domenech passt de bal zonder na te denken. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vega Mena Miserables 59%, Seirin 2 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vega Mena Miserables - Seirin 2 0:0

63e minuut.
Klungelig pakt Hermoso de bal. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal met de wreef. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Martínez geeft een hoge lob. Menéndez probeert de bal aan de voet te houden. Darcourt rent richting de bal. Quintana rent richting de bal. Quintana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana passt de bal zonder na te denken. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel. Villa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jackson probeert naar een medespeler te passen. Poll rent richting de bal. Poll passt de bal zonder na te denken. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vega Mena Miserables 50%, Seirin 2 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vega Mena Miserables - Seirin 2 0:0