Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Killers Tunas Play Station
No lesiones Tactiek 451
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 22.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
De la Puente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Sanz rent richting de bal. Sanz schiet op doel. Urzică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Play Station 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izquierdo met een snelle inworp. Calero heeft problemen om de bal te vangen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Izquierdo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sanz is nu in balbezit. Sanz haalt uit met een fantastische trap. Urzică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Play Station 0:2

19e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Mesa passt de bal met de wreef. Sanz is nu in balbezit. Sanz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Play Station 0:3

20e minuut.
Calero onderschept slim de pass. Calero speelt de bal door. Sanz is nu in balbezit. Sanz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Play Station 0:4

22e minuut.
De la Puente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa met een sublieme pass. Sanz is nu in balbezit. Sanz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Play Station 0:5

23e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez speelt de bal door. Sanz is nu in balbezit. Sanz schiet op doel. Urzică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Inworp. De la Puente met een snelle inworp. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Milanés passt de bal zonder na te denken. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Sanz rent richting de bal. Sanz haalt uit met een fantastische trap. Urzică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Play Station 0:6

35e minuut.
Flores passt de bal in één keer door. Toledo speelt de bal door. Daar is Calero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa is nu in balbezit. Mesa passt de bal met de wreef. Sanz rent richting de bal. Sanz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Agudo is nu in balbezit. De la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. De la Puente met een sublieme pass. Daar is Calero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo met een sublieme pass. Sanz is nu in balbezit. Sanz draait met de bal, schiet en ... Urzică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Izquierdo met een snelle inworp. Calero rent richting de bal. Calero passt de bal zonder na te denken. Sanz rent richting de bal. Sanz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Play Station 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Killers Tunas 89%, Play Station 11%.
Real Killers Tunas - Play Station 0:7

47e minuut.
De la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. De la Puente met een sublieme pass. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz schiet op doel. Urzică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Play Station 0:8

51e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal met de wreef. Mesa rent richting de bal. Sanz rent richting de bal. Sanz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Calero met een sublieme pass. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu begaat een overtreding. Dumitriu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo speelt de bal door. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz draait met de bal, schiet en ... Urzică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Play Station 0:9

66e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo speelt de bal door. Sanz rent richting de bal. Sanz haalt uit met een fantastische trap. Urzică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Toledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Puente is nu in balbezit. Smyczyński begaat een overtreding. Smyczyński krijgt een gele kaart. De la Puente raakt geblesseerd tijdens het duel. De la Puente zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sanz rent richting de bal. Sanz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Calero speelt de bal door. Mesa rent richting de bal. Mesa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sanz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Martínez speelt de bal door. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Calero probeert de bal aan de voet te houden. Salazar rent richting de bal. Salazar geeft een hoge lob. Sanz rent richting de bal. Sanz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. De la Puente rent richting de bal. De la Puente speelt de bal door. Sanz rent richting de bal. Sanz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Killers Tunas - Play Station 0:10

85e minuut.
Toledo speelt de bal door. De la Puente heeft problemen om de bal te vangen. Agudo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agudo krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Urzică niet meer kan verder spelen. Bordes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Killers Tunas 85%, Play Station 15%.
Real Killers Tunas - Play Station 0:10