Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hawk FC APK
def Tactiek 523
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 52.3
adequate Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Twardawa met de inworp. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelão is nu in balbezit. Collazo onderschept slim de pass. Collazo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Wirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelão geeft een lange en hoge pass. Mello de Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Twardawa rent richting de bal. Twardawa schiet op doel. Metallo bokst de bal weg. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Velasco passt de bal met de wreef. Twardawa is nu in balbezit. Barabesi rent richting de bal. Barabesi draait met de bal, schiet en ... Metallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hawk - FC APK 0:1

32e minuut.
Collazo is nu in balbezit. Ottino is nu in balbezit. Ottino passt de bal met de wreef. Velasco rent richting de bal. Velasco passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Carusone rent richting de bal. Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco met een sublieme pass. Daar is Collazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velasco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hawk 58%, FC APK 42%.
hawk - FC APK 0:1

51e minuut.
Velasco geeft een lange en hoge pass. Metallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Mello de Andrade de bal. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tkocz verovert de bal door een tackle van achteren. Tkocz speelt de bal door. Korczyński rent richting de bal. Ottino onderschept slim de pass. Ottino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Krsmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Carusone rent richting de bal. Carusone geeft een hoge lob. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa draait met de bal, schiet en ... Metallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hawk - FC APK 0:2

72e minuut.
Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco speelt de bal door. Barabesi rent richting de bal. Barabesi schiet op doel. Metallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hawk - FC APK 0:3

76e minuut.
Mello de Andrade geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zieleziński met een snelle inworp. Twardawa rent richting de bal. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Metallo met een harde bal richting middenveld. Collazo kopt de bal weg. Wirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi verovert de bal door een tackle van achteren. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Barabesi draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Metallo trapt de bal weg van het doel. Birlea rent richting de bal. Birlea draait met de bal, schiet en ... Perebinha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hawk 59%, FC APK 41%.
hawk - FC APK 0:3