Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
unico FC cmg
541 Tactiek 523
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 46
weak Schieten solid
weak Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Albarracín passt de bal in één keer door. Zaowocny met een sublieme pass. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bidziński de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Bidziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. David rent richting de bal. Albarracín onderschept slim de pass. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. Delikatny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unico - FC cmg 0:1

21e minuut.
Zaowocny geeft de bal voor. Klungelig pakt Bidziński de bal. Albarracín rent richting de bal. Albarracín schiet op doel. Delikatny probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zaowocny kopt de bal weg. Albarracín heeft problemen om de bal te vangen. Piękoś is nu in balbezit. Albarracín onderschept slim de pass. Albarracín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín onderschept slim de pass. Velescu is nu in balbezit. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Piękoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarracín rent richting de bal. Albarracín passt de bal in één keer door. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cuellar passt de bal met de wreef. Vanbeek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csopaki. Vanbeek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vanbeek kan niet meer verder spelen. Alcántara komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Velescu probeert naar een medespeler te passen. Albarracín is nu in balbezit. David is nu in balbezit. Albarracín verovert de bal door een tackle van achteren. Albarracín schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
unico - FC cmg 0:2

34e minuut.
Aparicio schiet op doel. David probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaowocny met een sublieme pass. Albarracín heeft problemen om de bal te vangen. Albarracín schiet op doel. Delikatny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unico 65%, FC cmg 35%.
unico - FC cmg 0:2

48e minuut.
Peraza verovert de bal door een tackle van achteren. Peraza geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nardulli de bal onder controle te krijgen. Schenone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schenone geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zaowocny is nu in balbezit. Zaowocny passt de bal in één keer door. Meihua probeert naar een medespeler te passen. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Delikatny met een harde bal richting middenveld. Velescu is nu in balbezit. Velescu passt de bal in één keer door. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. Delikatny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Velescu rent richting de bal. Velescu passt de bal met de wreef. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Delikatny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar passt de bal met de wreef. Piękoś controleert de bal met de borst. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Csopaki is nu in balbezit. Csopaki passt de bal zonder na te denken. Darmstädter rent richting de bal. Darmstädter geeft een hoge lob. Alcántara springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín met een sublieme pass. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zaowocny speelt de bal door. Nalikowski rent richting de bal. Nalikowski geeft een hoge lob. Albarracín controleert de bal met de borst. Albarracín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unico 68%, FC cmg 32%.
unico - FC cmg 0:2