Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hipnoticos Avispas FC cmg
Normal Tactiek 523
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 43.1
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:1

5e minuut.
Aparicio passt de bal met de wreef. Zaowocny probeert naar een medespeler te passen. Meihua rent richting de bal. Meihua schiet op doel. Garrido maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:2

9e minuut.
Daar is Albarracín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrido probeert naar een medespeler te passen. Zaowocny kopt de bal weg. Daar is Albarracín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarracín schiet op doel. Garrido bokst de bal weg.

11e minuut.
Zaowocny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaowocny geeft een hoge lob. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. Garrido probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gil rent richting de bal. Meihua verovert de bal door een tackle van achteren. Meihua geeft de bal voor. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:3

13e minuut.
Klungelig pakt Aparicio de bal. Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Zaowocny onderschept slim de pass. Zaowocny geeft een lange en hoge pass. Albarracín krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:4

15e minuut.
Albarracín heeft problemen om de bal te vangen. Lam is nu in balbezit. Albarracín verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Albarracín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:5

19e minuut.
Zaowocny geeft de bal voor. Albarracín krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Gourriel de bal. Albarracín onderschept slim de pass. Albarracín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:6

24e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Albarracín rent richting de bal. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garrido trapt de bal weg van het doel. Zaowocny kopt de bal weg. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gourriel trapt de bal weg van het doel. Velescu kopt de bal weg. Albarracín heeft problemen om de bal te vangen. Albarracín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tabares met een harde bal richting middenveld. Velescu kopt de bal weg. Albarracín controleert de bal met de borst. Albarracín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:7

35e minuut.
Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaowocny verovert de bal door een tackle van achteren. Zaowocny probeert naar een medespeler te passen. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Águila probeert naar een medespeler te passen. Zaowocny is nu in balbezit. Zaowocny passt de bal met de wreef. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Montoya rent richting de bal. Nalikowski onderschept slim de pass. Nalikowski met een sublieme pass. Albarracín rent richting de bal. Albarracín schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Meihua kan de bal niet met de borst controleren. Meihua met een sublieme pass. Tabares heeft problemen om de bal te vangen. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tabares heeft problemen om de bal te vangen. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. Garrido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipnoticos Avispas 89%, FC cmg 11%.
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:8

48e minuut.
Zaowocny is nu in balbezit. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu geeft een hoge lob. Albarracín springt en kopt de bal. Garrido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:9

49e minuut.
Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín passt de bal zonder na te denken. Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio draait met de bal, schiet en ... Gourriel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

51e minuut.
Csopaki geeft een lange en hoge pass. Albarracín is nu in balbezit. Ibáñez is nu in balbezit. Albarracín onderschept slim de pass. Albarracín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garrido bokst de bal weg.

57e minuut.
Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Meihua is nu in balbezit. Meihua passt de bal in één keer door. Albarracín rent richting de bal. Albarracín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:10

59e minuut.
Meihua onderschept slim de pass. Meihua speelt de bal door. Velescu met een sublieme pass. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Tabares geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schenone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meihua geeft een lange en hoge pass. Aparicio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Montoya met een sublieme pass. Lam rent richting de bal. Zaowocny onderschept slim de pass. Albarracín rent richting de bal. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Zaowocny rent richting de bal. Zaowocny passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Albarracín de bal. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tabares geeft de bal voor. Velescu kopt de bal weg. Tabares heeft problemen om de bal te vangen. Albarracín rent richting de bal. Albarracín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:11

71e minuut.
Albarracín heeft problemen om de bal te vangen. Tabares rent richting de bal. Albarracín verovert de bal door een tackle van achteren. Albarracín schiet op doel. Garrido probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:12

78e minuut.
Velescu is nu in balbezit. Velescu passt de bal in één keer door. Albarracín rent richting de bal. Albarracín schiet op doel. Garrido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:13

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garrido trapt de bal weg. Zaowocny kopt de bal weg. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio geeft de bal voor. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín schiet op doel. Garrido bokst de bal weg.

89e minuut.
Montoya geeft een hoge lob. Velescu is nu in balbezit. Velescu speelt de bal door. Albarracín heeft problemen om de bal te vangen. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipnoticos Avispas 88%, FC cmg 12%.
Hipnoticos Avispas - FC cmg 0:13