Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trastornados Naranjas unico
Normal Tactiek 541
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 27.5
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nardulli met een snelle inworp. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar onderschept slim de pass. Cuellar geeft een lange en hoge pass. Fonseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Darmstädter rent richting de bal. Castro speelt de bal door. Klungelig pakt Chacón de bal. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cid is nu in balbezit. Cuellar rent richting de bal. Cuellar probeert naar een medespeler te passen. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Cuellar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Castro de bal onder controle te krijgen. Cid met een sublieme pass. Daar is Cuellar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cuellar rent richting de bal. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Paneque rent richting de bal. Darmstädter verovert de bal door een tackle van achteren. Darmstädter met een sublieme pass. Alcántara rent richting de bal. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Fonseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Nardulli is nu in balbezit. Nardulli geeft een hoge lob. Daar is Alcántara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cid onderschept slim de pass. Navarro is nu in balbezit. Cuellar onderschept slim de pass. Cuellar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alcántara de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nardulli neemt de hoekschop. Chacón onderschept slim de pass. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ébora de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Darmstädter zal de hoekschop nemen. Fonseca bokst de bal weg.

43e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Cid verovert de bal door een tackle van achteren. Cid probeert naar een medespeler te passen. Alcántara rent richting de bal. Alcántara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastornados Naranjas - unico 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trastornados Naranjas 80%, unico 20%.
Trastornados Naranjas - unico 0:1

48e minuut.
Piękoś geeft de bal voor. Paneque is nu in balbezit. Alcántara onderschept slim de pass. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cid onderschept slim de pass. Cid probeert naar een medespeler te passen. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Fonseca probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

79e minuut.
Navarro rent richting de bal. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Chacón is nu in balbezit. Cuellar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trastornados Naranjas 72%, unico 28%.
Trastornados Naranjas - unico 0:1