Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BayLove FC APK
defensiva Var1 Tactiek 523
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 47.2
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Karageorgiev geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez rent richting de bal. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Korczyński rent richting de bal. Korczyński geeft de bal voor. Sarthou speelt de bal door. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo schiet op doel. Matczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Fencenloben met een sublieme pass. Devoldere is nu in balbezit. Barabesi verovert de bal door een tackle van achteren. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Matczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Lago passt de bal in één keer door. Karageorgiev probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Korczyński probeert de bal met de borst te controleren. Korczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Perebinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Perebinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Inworp. Karageorgiev met de inworp. Podliński is nu in balbezit. Podliński geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez krijgt zijn hoofd ertegen. Perebinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lago verovert de bal door een tackle van achteren. Lago passt de bal in één keer door. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Renner kopt de bal weg. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Collazo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Devoldere geeft een hoge lob. Saaripää bereikt de bal nog maar net als eerste. Saaripää probeert naar een medespeler te passen. Barabesi rent richting de bal. Barabesi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Podliński speelt de bal door. Renner rent richting de bal. Devoldere is nu in balbezit. Barabesi onderschept slim de pass. Barabesi schiet op doel. Matczak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BayLove 55%, FC APK 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BayLove - FC APK 0:0

46e minuut.
Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barabesi. Barabesi krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Collazo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zieleziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleziński passt de bal in één keer door. Barabesi rent richting de bal. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Matczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Devoldere is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BayLove - FC APK 0:1

49e minuut.
Podliński probeert naar een medespeler te passen. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BayLove - FC APK 1:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fencenloben met de inworp. Karageorgiev is nu in balbezit. Karageorgiev speelt de bal door. Gutiérrez is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sarthou geeft een lange en hoge pass. Saaripää kopt de bal weg. Twardawa heeft problemen om de bal te vangen. Twardawa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nistor de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Saaripää is nu in balbezit. Collazo is nu in balbezit. Podliński maakt een afschuwelijke overtreding. Podliński krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Lago passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collazo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Fencenloben met een sublieme pass. Renner rent richting de bal. Barabesi verovert de bal door een tackle van achteren. Barabesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BayLove - FC APK 1:2

79e minuut.
Twardawa geeft de bal voor. Ţirtea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi verovert de bal door een tackle van achteren. Barabesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BayLove - FC APK 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BayLove 42%, FC APK 58%.
BayLove - FC APK 1:3