Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystery hawk
Defensa5 Tactiek def
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 37
zeer goed Schieten matig
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Krol bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelão is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krol. Krol krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Cymański met een sublieme pass. Krol is nu in balbezit. Krol probeert naar een medespeler te passen. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel. Metallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Wirtz is nu in balbezit. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić geeft een lange en hoge pass. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler draait met de bal, schiet en ... Metallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade geeft de bal voor. Toski geeft de bal voor. Kitzler maakt een snoekduik en kopt de bal. Metallo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - hawk 1:0

35e minuut.
Wirtz speelt de bal door. Klungelig pakt Bajić de bal. Kitzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler haalt uit met een fantastische trap. Metallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - hawk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 51%, hawk 49%.
Mystery - hawk 2:0

62e minuut.
Doeltrap. Răscanu trapt de bal weg. Bajić kopt de bal weg. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler schiet op doel. Metallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jagusztyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - hawk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 55%, hawk 45%.
Mystery - hawk 3:0