Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
unico Hipnoticos Avispas
541 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


9e minuut.
Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cid verovert de bal door een tackle van achteren. Cid met een sublieme pass. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
unico - Hipnoticos Avispas 1:0

12e minuut.
Cuellar is nu in balbezit. Alcántara rent richting de bal. Lam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alcántara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cid legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Garrido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Montoya met de inworp. Lam heeft problemen om de bal te vangen. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar passt de bal met de wreef. Garrido bokst de bal weg.

26e minuut.
Uria met de inworp. Nardulli heeft problemen om de bal te vangen. Nardulli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cuellar de bal. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Peraza kopt de bal weg. Daar is Cuellar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibáñez maakt een afschuwelijke overtreding. Ibáñez krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darmstädter met de inworp. Peraza controleert de bal met de borst. Darmstädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cid verovert de bal door een tackle van achteren. Cid speelt de bal door. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
unico - Hipnoticos Avispas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unico 27%, Hipnoticos Avispas 73%.
unico - Hipnoticos Avispas 2:0

55e minuut.
Cuellar rent richting de bal. Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Cid verovert de bal door een tackle van achteren. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
unico - Hipnoticos Avispas 3:0

59e minuut.
Cid probeert naar een medespeler te passen. Darmstädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter passt de bal met de wreef. Alcántara rent richting de bal. Alcántara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lam speelt de bal door. Cid is nu in balbezit. Cid met een sublieme pass. Alcántara rent richting de bal. Alcántara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Darmstädter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ibáñez de bal. Cuellar rent richting de bal. Cuellar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Cid probeert de bal met de borst te controleren. Cid probeert naar een medespeler te passen. Tabares rent richting de bal. Alcántara onderschept slim de pass. Alcántara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Garrido trapt de bal weg van het doel. Cuellar rent richting de bal. Cuellar passt de bal in één keer door. Alcántara rent richting de bal. Alcántara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unico 21%, Hipnoticos Avispas 79%.
unico - Hipnoticos Avispas 3:0