Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC cmg Trastornados Naranjas
523 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 18.9
very good Schieten average
very good Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Navarro rent richting de bal. Zaowocny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaowocny probeert naar een medespeler te passen. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 1:0

4e minuut.
Albarracín kopt de bal weg. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 2:0

4e minuut.
Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón rent richting de bal. Albarracín verovert de bal door een tackle van achteren. Albarracín schiet op doel. Fonseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Velescu passt de bal met de wreef. Meihua heeft problemen om de bal te vangen. Meihua geeft een hoge lob. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Fonseca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

11e minuut.
Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski geeft een lange en hoge pass. Meihua speelt de bal door. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ardu kopt de bal weg. Meihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Meihua geeft een lange en hoge pass. Daar is Albarracín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarracín schiet op doel. Fonseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

13e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Albarracín rent richting de bal. Muñoz rent richting de bal. Albarracín verovert de bal door een tackle van achteren. Albarracín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fonseca met een harde bal richting middenveld. Zaowocny kopt de bal weg. Albarracín rent richting de bal. Albarracín schiet op doel. Fonseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Nalikowski schiet op doel. Ébora probeert de bal met de borst te controleren. Albarracín rent richting de bal. Albarracín schiet op doel. Fonseca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 3:0

24e minuut.
Schenone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López rent richting de bal. Velescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chacón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riverón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Chacón rent richting de bal. Velescu verovert de bal door een tackle van achteren. Velescu speelt de bal door. Albarracín rent richting de bal. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 4:0

36e minuut.
Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín schiet op doel. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Albarracín rent richting de bal. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fonseca trapt de bal weg. Velescu rent richting de bal. Velescu passt de bal met de wreef. Albarracín rent richting de bal. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Fonseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 5:0

40e minuut.
Brekason passt de bal met de wreef. López probeert de bal met de borst te controleren. Zaowocny is nu in balbezit. López onderschept slim de pass. López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Csopaki kopt de bal weg. Daar is Chacón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarracín rent richting de bal. Albarracín schiet op doel. Fonseca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 6:0

45e minuut.
Nalikowski rent richting de bal. Nalikowski passt de bal zonder na te denken. Albarracín rent richting de bal. Albarracín schiet op doel. Fonseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC cmg 20%, Trastornados Naranjas 80%.
FC cmg - Trastornados Naranjas 6:0

48e minuut.
Velescu met een sublieme pass. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ébora de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 7:0

51e minuut.
Velescu kopt de bal weg. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín passt de bal zonder na te denken. Meihua is nu in balbezit. Meihua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski met een sublieme pass. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 8:0

65e minuut.
Brekason geeft de bal voor. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu passt de bal met de wreef. Albarracín kan de bal niet met de borst controleren. Albarracín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 9:0

67e minuut.
Albarracín onderschept slim de pass. Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski met een sublieme pass. Albarracín rent richting de bal. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Albarracín speelt de bal door. Navarro rent richting de bal. Zaowocny onderschept slim de pass. Zaowocny haalt uit met een fantastische trap. Fonseca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 10:0

70e minuut.
Zaowocny probeert naar een medespeler te passen. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski geeft een lange en hoge pass. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chacón met een sublieme pass. Águila rent richting de bal. Águila speelt de bal door. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 11:0

74e minuut.
Brekason met de inworp. Daar is Nalikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nalikowski geeft een lange en hoge pass. Albarracín krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Ébora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Velescu probeert naar een medespeler te passen. Zaowocny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaowocny passt de bal met de wreef. Albarracín rent richting de bal. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Meihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Meihua geeft een lange en hoge pass. Albarracín kopt de bal weg. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Meihua speelt de bal door. Albarracín is nu in balbezit. Zaowocny rent richting de bal. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 12:0

87e minuut.
Doeltrap. Fonseca trapt de bal weg van het doel. Zaowocny kopt de bal weg. Klungelig pakt Albarracín de bal. Albarracín schiet op doel. Fonseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Paneque onderschept slim de pass. Paneque geeft een lange en hoge pass. Csopaki kopt de bal weg. Albarracín rent richting de bal. Albarracín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - Trastornados Naranjas 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC cmg 19%, Trastornados Naranjas 81%.
FC cmg - Trastornados Naranjas 13:0