Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC APK Ardientes Granjeros
523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 15.6
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Ţirtea met een snelle inworp. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco geeft een hoge lob. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Carter passt de bal in één keer door. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso passt de bal in één keer door. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Almeida met een harde bal richting middenveld. Saaripää kopt de bal weg. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Almeida werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński geeft een hoge lob. Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Saaripää is nu in balbezit. Saaripää geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa geeft de bal voor. Velasco kopt de bal weg. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco geeft een hoge lob. Barabesi probeert de bal met de borst te controleren. Barabesi draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Villaurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter begaat een overtreding. Villaurrutia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ponce met een snel genomen vrije trap. Korczyński kopt de bal weg. Alfonso is nu in balbezit. Villaurrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaurrutia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Castellón de bal. Barabesi rent richting de bal. Barabesi passt de bal in één keer door. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa draait met de bal, schiet en ... Almeida bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - Ardientes Granjeros 1:0

21e minuut.
Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Velasco rent richting de bal. Velasco geeft een hoge lob. Barabesi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - Ardientes Granjeros 2:0

24e minuut.
Daar is Tkocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkocz geeft een hoge lob. Ponce speelt de bal door. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Castellón is nu in balbezit. Castellón geeft een lange en hoge pass. Korczyński kopt de bal weg. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Carter geeft een hoge lob. Lazo kan de bal niet met de borst controleren. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi schiet op doel. Almeida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - Ardientes Granjeros 3:0

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zieleziński zal de hoekschop nemen. Daar is Alfonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - Ardientes Granjeros 4:0

41e minuut.
Saaripää rent richting de bal. Saaripää passt de bal zonder na te denken. Daar is Barabesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barabesi draait met de bal, schiet en ... Almeida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - Ardientes Granjeros 5:0

42e minuut.
Twardawa passt de bal zonder na te denken. Velasco geeft de bal voor. Barabesi kopt de bal weg. Twardawa kan de bal niet met de borst controleren. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - Ardientes Granjeros 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC APK 28%, Ardientes Granjeros 72%.
FC APK - Ardientes Granjeros 6:0

48e minuut.
Alfonso rent richting de bal. Alfonso schiet op doel. Lazo heeft problemen om de bal te vangen. Alfonso rent richting de bal. Alfonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Delgado trapt de bal weg. Saaripää kopt de bal weg. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. Almeida bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Barabesi rent richting de bal. Barabesi schiet op doel. Almeida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - Ardientes Granjeros 7:0

53e minuut.
Ricardo is nu in balbezit. Velasco onderschept slim de pass. Velasco speelt de bal door. Daar is Barabesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barabesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - Ardientes Granjeros 8:0

57e minuut.
Ţirtea met een sublieme pass. Tkocz is nu in balbezit. Tkocz geeft de bal voor. Barabesi rent richting de bal. Barabesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco onderschept slim de pass. Velasco speelt de bal door. Twardawa rent richting de bal. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barabesi rent richting de bal. Barabesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - Ardientes Granjeros 9:0

62e minuut.
Almeida met een harde bal richting middenveld. Saaripää rent richting de bal. Saaripää passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barabesi de bal. Barabesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Twardawa geeft een lange en hoge pass. Villaurrutia is nu in balbezit. Carter onderschept slim de pass. Saaripää bereikt de bal nog maar net als eerste. Saaripää geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ponce speelt de bal door. Twardawa rent richting de bal. Twardawa passt de bal in één keer door. Alfonso rent richting de bal. Alfonso draait met de bal, schiet en ... Almeida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - Ardientes Granjeros 10:0

78e minuut.
Saaripää heeft problemen om de bal te vangen. Saaripää passt de bal zonder na te denken. Castellón rent richting de bal. Barabesi verovert de bal door een tackle van achteren. Barabesi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - Ardientes Granjeros 11:0

83e minuut.
Tkocz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Macieszczuk komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Saaripää kopt de bal weg. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco passt de bal in één keer door. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Alfonso onderschept slim de pass. Saaripää rent richting de bal. Barabesi rent richting de bal. Barabesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC APK 26%, Ardientes Granjeros 74%.
FC APK - Ardientes Granjeros 11:0