Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enterpriser BayerLeverkusen
4231-full Tactiek mmm-v3
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 50.7
very good Schieten good
good Passen excellent
solid Verdedigen average


10e minuut.
Oliver probeert naar een medespeler te passen. Drigs rent richting de bal. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs onderschept slim de pass. Drigs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomé is nu in balbezit. miño onderschept slim de pass. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs schiet op doel. Stehle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Oliver geeft een hoge lob. Daar is Cimmini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs rent richting de bal. Drigs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enterpriser - BayerLeverkusen 0:1

22e minuut.
Jabłczyński probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft een hoge lob. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Aguiar speelt de bal door. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Villalta speelt de bal door. Pikksilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikksilm haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterpriser 63%, BayerLeverkusen 37%.
Enterpriser - BayerLeverkusen 0:1

50e minuut.
Śladkowski passt de bal in één keer door. Pareiko is nu in balbezit. Oliver met een sublieme pass. Drigs is nu in balbezit. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Stehle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Jabłczyński probeert naar een medespeler te passen. Ronkowski is nu in balbezit. Ronkowski geeft de bal voor. Pikksilm rent richting de bal. Pikksilm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. Benazzato komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rosabal probeert naar een medespeler te passen. Aguiar rent richting de bal. Bondăreţ met een sublieme pass. Aguiar geeft een lange en hoge pass. Colomé krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kudłaty komt het veld opgelopen. Montenegro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliver is nu in balbezit. Oliver geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Rosabal speelt de bal door. Aguiar rent richting de bal. Aguiar geeft een lange en hoge pass. Colomé krijgt zijn hoofd ertegen. Stehle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Śladkowski geeft een hoge lob. Pikksilm is nu in balbezit. Pikksilm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enterpriser - BayerLeverkusen 1:1

82e minuut.
Pareiko kopt de bal weg. Benazzato heeft problemen om de bal te vangen. Benazzato geeft de bal voor. Pareiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareiko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterpriser 74%, BayerLeverkusen 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enterpriser - BayerLeverkusen 1:1