Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Murilos[FC] TePartí
5-2-3 Tactiek 451V1
47% Balbezit 53%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 34.8
solide Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


7e minuut.
Bartkowski passt de bal met de wreef. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua rent richting de bal. Lantigua schiet op doel. Vitier probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Feliú probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerónimo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartolomé. Bartolomé krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bartkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bartkowski geeft de bal voor. De la Rosa kopt de bal weg. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua schiet op doel. Duménigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga geeft een hoge lob. Fernández kopt de bal weg. Klungelig pakt Alcántara de bal. Alcántara haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Caballero de bal. Caballero geeft de bal voor. Arteaga kopt de bal weg. Arteaga rent richting de bal. Arteaga geeft de bal voor. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Inworp. Echemendia met de inworp. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua haalt uit met een fantastische trap. Duménigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Murilos[FC] 35%, TePartí 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Murilos[FC] - TePartí 0:0

47e minuut.
Vitier neemt vlug de vrije trap. Toirac kopt de bal weg. Klungelig pakt Leyva de bal. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. Álvarez bokst de bal weg.

61e minuut.
Beatón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Font de bal. Font met een sublieme pass. Echemendia is nu in balbezit. Echemendia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Arteaga geeft de bal voor. Gerónimo speelt de bal door. Alcántara heeft problemen om de bal te vangen. Alcántara draait met de bal, schiet en ... Morales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Murilos[FC] 29%, TePartí 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Murilos[FC] - TePartí 0:0