Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pinar del Río La Barracuda
Normal Tactiek First 442
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 25.8
zwak Schieten goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Maguire geeft een hoge lob. Daar is Vlaszák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jean-Baptiste speelt de bal door. Adilov is nu in balbezit. Adilov draait met de bal, schiet en ... Astiazarain bokst de bal weg. Banini is nu in balbezit. Banini haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Membribes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jean-Baptiste met de inworp. Banini rent richting de bal. Banini haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pinar del Río - La Barracuda 0:1

16e minuut.
Vlaszák verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaszák met een sublieme pass. Banini is nu in balbezit. Banini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pinar del Río - La Barracuda 0:2

21e minuut.
Banini verovert de bal door een tackle van achteren. Banini geeft een hoge lob. Melcacho is nu in balbezit. Adilov is nu in balbezit. Adilov schiet op doel. Astiazarain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Banini bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pinar del Río - La Barracuda 0:3

26e minuut.
Maguire geeft de bal voor. Banini rent richting de bal. Adilov is nu in balbezit. Adilov draait met de bal, schiet en ... Astiazarain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pinar del Río - La Barracuda 0:4

35e minuut.
Melcacho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Śrutwa komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Membribes geeft de bal voor. Śrutwa rent richting de bal. Rosales onderschept slim de pass. Rosales schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pinar del Río 74%, La Barracuda 26%.
FC Pinar del Río - La Barracuda 0:4

46e minuut.
Adelantado geeft een hoge lob. Banini is nu in balbezit. Banini passt de bal met de wreef. Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pinar del Río - La Barracuda 0:5

52e minuut.
Ibáñez rent richting de bal. Banini onderschept slim de pass. Adilov rent richting de bal. Banini bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov verovert de bal door een tackle van achteren. Adilov passt de bal in één keer door. Banini is nu in balbezit. Banini draait met de bal, schiet en ... Astiazarain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Beatón probeert naar een medespeler te passen. Membribes geeft een lange en hoge pass. Vlaszák speelt de bal door. Banini rent richting de bal. Banini draait met de bal, schiet en ... Astiazarain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Beatón heeft problemen om de bal te vangen. Banini kopt de bal weg. Daar is Llanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banini is nu in balbezit. Banini haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Banini is nu in balbezit. Banini draait met de bal, schiet en ... Astiazarain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pinar del Río - La Barracuda 0:6

76e minuut.
Jean-Baptiste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Banini de bal. Banini geeft een hoge lob. Adilov rent richting de bal. Adilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Maguire rent richting de bal. Maguire geeft een lange en hoge pass. Banini bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Banini is nu in balbezit. Banini haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pinar del Río - La Barracuda 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pinar del Río 72%, La Barracuda 28%.
FC Pinar del Río - La Barracuda 0:7