Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tigres Venenosos Gusanos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Limonta is nu in balbezit. Prado onderschept slim de pass. Prado speelt de bal door. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Puñales is nu in balbezit. Puñales geeft een hoge lob. Paret bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rosabal kan de bal niet met de borst controleren. Arteaga rent richting de bal. Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Limonta is nu in balbezit. Limonta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Salazar passt de bal met de wreef. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio passt de bal met de wreef. Daar is Morffi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morffi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cristóbal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonta passt de bal in één keer door. Morffi is nu in balbezit. Morffi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vázquez is nu in balbezit. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prado roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Prado kan niet meer verder spelen. Chaviano komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa geeft een hoge lob. Inworp. Reina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paret geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tigres 42%, Venenosos Gusanos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tigres - Venenosos Gusanos 0:0

57e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Arteaga passt de bal met de wreef. Chaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonta onderschept slim de pass. Limonta draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tigres - Venenosos Gusanos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tigres 35%, Venenosos Gusanos 65%.
FC Tigres - Venenosos Gusanos 1:0