Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Energéticos Sedientos Tinajeros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra speelt de bal door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Córdoba is nu in balbezit. Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Córdoba. Freeman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Freeman wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Moré passt de bal zonder na te denken. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal in één keer door. Fuentes rent richting de bal. Fuentes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Llorente geeft een hoge lob. Moré kopt de bal weg. Freeman is nu in balbezit. Freeman schiet op doel. Pou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Energéticos 41%, Sedientos Tinajeros 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Energéticos - Sedientos Tinajeros 0:0

67e minuut.
Parra passt de bal met de wreef. Benítez is nu in balbezit. Benítez passt de bal met de wreef. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Drigs speelt de bal door. Acuña is nu in balbezit. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Brito met een snelle inworp. Astiazarain rent richting de bal. Sarmiento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarmiento krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Córdoba kopt de bal weg. Daar is Moré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moré probeert naar een medespeler te passen. Freeman rent richting de bal. Freeman haalt uit met een fantastische trap. Pou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Energéticos 61%, Sedientos Tinajeros 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Energéticos - Sedientos Tinajeros 0:0