Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TePartí BayerLeverkusen
451V1 Tactiek mmm-v3
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.8 gemiddelde waardering 51.5
average Schieten solid
average Passen very good
average Verdedigen average


1e minuut.
Baños geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aguiar met de inworp. Rosabal geeft een hoge lob. Colomé maakt een snoekduik en kopt de bal. Duménigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Arteaga met een sublieme pass. Daar is Bartolomé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosabal maakt een afschuwelijke overtreding. Rosabal krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Oliver passt de bal in één keer door. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs passt de bal met de wreef. Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomé haalt uit met een fantastische trap. Duménigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Colomé heeft problemen om de bal te vangen. Colomé met een sublieme pass. Rosabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosabal geeft de bal voor. Drigs heeft problemen om de bal te vangen. Duménigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bartolomé passt de bal in één keer door. Veigas rent richting de bal. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar passt de bal in één keer door. Vitier is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Inworp. Aguiar met een snelle inworp. Rosabal kan de bal niet met de borst controleren. Rosabal geeft een hoge lob. Colomé krijgt zijn hoofd ertegen. Duménigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drigs is nu in balbezit. Drigs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - BayerLeverkusen 0:1

32e minuut.
Aguiar passt de bal met de wreef. Benavides is nu in balbezit. Duménigo speelt de bal door. Klungelig pakt Vitier de bal. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - BayerLeverkusen 0:2

36e minuut.
Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga geeft een lange en hoge pass. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - BayerLeverkusen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TePartí 73%, BayerLeverkusen 27%.
TePartí - BayerLeverkusen 1:2

49e minuut.
Oliver speelt de bal door. Aguiar geeft de bal voor. Benavides controleert de bal met de borst. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs draait met de bal, schiet en ... Duménigo bokst de bal weg. Daar is Font, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomé schiet op doel. Duménigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - BayerLeverkusen 1:3

51e minuut.
De la Rosa kan de bal niet met de borst controleren. De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar geeft de bal voor. Colomé springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - BayerLeverkusen 1:4

53e minuut.
Drigs passt de bal met de wreef. Aguiar rent richting de bal. Aguiar met een sublieme pass. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fernández passt de bal in één keer door. Veigas is nu in balbezit. Veigas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bartolomé de bal. Bartolomé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Oliver passt de bal in één keer door. Veigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Veigas geeft een lange en hoge pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ... Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández geeft een lange en hoge pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - BayerLeverkusen 2:4

77e minuut.
Bartolomé passt de bal met de wreef. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños geeft een hoge lob. Colomé kan de bal niet met de borst controleren. Colomé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De la Rosa met een sublieme pass. Valdivia met een sublieme pass. Aguiar speelt de bal door. Klungelig pakt Drigs de bal. Aguiar geeft een hoge lob. Duménigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Veigas met een snelle inworp. Drigs speelt de bal door. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar geeft een hoge lob. Colomé krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Arteaga passt de bal met de wreef. Fernández geeft de bal voor. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
De la Rosa geeft de bal voor. Buitenspel voor Aguiar. Goede buitenspelval van de verdediging. Veigas neemt vlug de vrije trap. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TePartí - BayerLeverkusen 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TePartí 54%, BayerLeverkusen 46%.
TePartí - BayerLeverkusen 3:4