Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Murilos[FC] Enterpriser
5-2-3 Tactiek 4231-full
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 50.2
goed Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


8e minuut.
miño geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echemendia heeft problemen om de bal te vangen. Echemendia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Özkök met de inworp. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft de bal voor. Pikksilm maakt een snoekduik en kopt de bal. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Enterpriser 0:1

21e minuut.
Cavalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalo speelt de bal door. Bondăreţ met een sublieme pass. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Toirac rent richting de bal. Bartkowski probeert naar een medespeler te passen. Gerónimo met een sublieme pass. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero geeft een hoge lob. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Beatón is nu in balbezit. Beatón geeft een lange en hoge pass. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Enterpriser 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Murilos[FC] 52%, Enterpriser 48%.
Los Murilos[FC] - Enterpriser 0:2

48e minuut.
Cavalo kopt de bal weg. Feliú probeert naar een medespeler te passen. Śladkowski speelt de bal door. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doeltrap. Benazzato komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cavalo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pareiko maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Pikksilm de bal. Pikksilm schiet op doel. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Bondăreţ passt de bal in één keer door. Cavalo rent richting de bal. Cavalo passt de bal in één keer door. Pikksilm is nu in balbezit. Pikksilm draait met de bal, schiet en ... Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Benazzato probeert de bal met de borst te controleren. Cavalo probeert naar een medespeler te passen. Pareiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareiko geeft een lange en hoge pass. Pikksilm springt en kopt de bal. Álvarez bokst de bal weg.

66e minuut.
Pikksilm onderschept slim de pass. Feliú tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pikksilm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kudłaty komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Leyva probeert de bal met de borst te controleren. Pareiko is nu in balbezit. Leyva onderschept slim de pass. Leyva geeft een hoge lob. Özkök probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - Enterpriser 0:3

71e minuut.
miño verovert de bal door een tackle van achteren. miño geeft een lange en hoge pass. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ speelt de bal door. Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Murilos[FC] 61%, Enterpriser 39%.
Los Murilos[FC] - Enterpriser 0:3