Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BayerLeverkusen Los Murilos[FC]
mmm-v3 Tactiek 5-2-3
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 41.1
goed Schieten redelijk
solide Passen matig
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Valdivia rent richting de bal. Nodarse rent richting de bal. Bartkowski begaat een overtreding. Bartkowski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Valdivia speelt de bal door. Aguiar is nu in balbezit. Leyva begaat een overtreding. Leyva krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar passt de bal met de wreef. Drigs rent richting de bal. Drigs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brenner de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Aguiar geeft de bal voor. Gerónimo heeft problemen om de bal te vangen. Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs is nu in balbezit. Drigs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Los Murilos[FC] 1:0

26e minuut.
Cárdenas trapt de bal weg. Aguiar rent richting de bal. Aguiar speelt de bal door. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
De la Rosa onderschept slim de pass. De la Rosa geeft de bal voor. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar draait met de bal, schiet en ... Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Colomé is nu in balbezit. Colomé speelt de bal door. Drigs is nu in balbezit. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Los Murilos[FC] 2:0

42e minuut.
Gerónimo passt de bal met de wreef. Beatón rent richting de bal. Beatón geeft een lange en hoge pass. Drigs heeft problemen om de bal te vangen. Drigs draait met de bal, schiet en ... Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Nodarse geeft een lange en hoge pass. Colomé rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feliú. Colomé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguiar wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Leyva is nu in balbezit. Leyva geeft de bal voor. Bartkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguiar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar schiet op doel. Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Los Murilos[FC] 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BayerLeverkusen 43%, Los Murilos[FC] 57%.
BayerLeverkusen - Los Murilos[FC] 3:0

46e minuut.
Echemendia heeft problemen om de bal te vangen. De la Rosa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colomé. De la Rosa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

48e minuut.
Aguiar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguiar speelt de bal door. Drigs is nu in balbezit. Drigs draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Toirac de bal onder controle te krijgen. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar passt de bal met de wreef. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Los Murilos[FC] 4:0

53e minuut.
Echemendia passt de bal in één keer door. Gerónimo probeert naar een medespeler te passen. Leyva bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs rent richting de bal. Drigs schiet op doel. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Brenner geeft een lange en hoge pass. Nodarse met een sublieme pass. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar geeft een hoge lob. Colomé maakt een snoekduik en kopt de bal. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valdivia de bal. Echemendia is nu in balbezit. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Los Murilos[FC] 4:1

66e minuut.
De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Echemendia is nu in balbezit. Echemendia schiet op doel. Cárdenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguiar met de inworp. Nodarse rent richting de bal. Nodarse geeft de bal voor. Drigs geeft een hoge lob. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Brenner geeft de bal voor. Klungelig pakt Quiñónez de bal. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Los Murilos[FC] 4:2

81e minuut.
Colomé speelt de bal door. Daar is Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguiar speelt de bal door. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver verovert de bal door een tackle van achteren. Oliver geeft een lange en hoge pass. Drigs rent richting de bal. Drigs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Quiñónez heeft problemen om de bal te vangen. Gerónimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerónimo geeft de bal voor. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BayerLeverkusen 44%, Los Murilos[FC] 56%.
BayerLeverkusen - Los Murilos[FC] 4:2