Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Bayern-Munich La Barracuda
442-conservador Tactiek First 442
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 26.8
average Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


9e minuut.
Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu passt de bal zonder na te denken. Banini is nu in balbezit. Banini haalt uit met een fantastische trap. Aldama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Saares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roldan rent richting de bal. Sučević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sučević krijgt een gele kaart. Roldan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bezerra wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vlaszák met een sublieme pass. Sučević rent richting de bal. Sučević passt de bal zonder na te denken. Banini rent richting de bal. Banini haalt uit met een fantastische trap. Aldama bokst de bal weg.

20e minuut.
Ţânţar verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaszák verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaszák passt de bal zonder na te denken. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sučević probeert naar een medespeler te passen. Banini rent richting de bal. Banini geeft een hoge lob. Adilov is nu in balbezit. Adilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern-Munich - La Barracuda 0:1

38e minuut.
O`Reilly met de inworp. Ţânţar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sučević. Sučević krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ţânţar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ţânţar kan niet meer verder spelen. Clavelo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bayern-Munich 46%, La Barracuda 54%.
F.C. Bayern-Munich - La Barracuda 0:1

48e minuut.
O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly passt de bal in één keer door. Kövecses rent richting de bal. Roldan verovert de bal door een tackle van achteren. Roldan draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
O`Reilly met een snelle inworp. Clavelo rent richting de bal. Clavelo met een sublieme pass. Roldan rent richting de bal. Roldan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Bayern-Munich - La Barracuda 1:1

59e minuut.
Bezerra is nu in balbezit. Klungelig pakt Clavelo de bal. Clavelo met een sublieme pass. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Clavelo kopt de bal weg. Daar is Karovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trifu is nu in balbezit. Trifu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern-Munich - La Barracuda 2:1

63e minuut.
O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly met een sublieme pass. Adelantado rent richting de bal. Trifu verovert de bal door een tackle van achteren. Trifu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern-Munich - La Barracuda 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bayern-Munich 30%, La Barracuda 70%.
F.C. Bayern-Munich - La Barracuda 3:1