Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Agustín FC FC Pinar del Río
4-4-2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 19.9
solide Schieten zwak
solide Passen zwak
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Rosales rent richting de bal. Trawiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trawiński passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Ibáñez geeft een hoge lob. Inworp. Trawiński met de inworp. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Trawiński met de inworp. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ulacia rent richting de bal. Ulacia met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulacia verovert de bal door een tackle van achteren. Ulacia met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 1:0

13e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 2:0

17e minuut.
Döbel heeft problemen om de bal te vangen. Döbel passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Moscoso onderschept slim de pass. Moscoso speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Döbel neemt de hoekschop. Flores krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Ulacia verovert de bal door een tackle van achteren. Ulacia probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 3:0

24e minuut.
Trawiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chaviano begaat een overtreding. Trawiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mujica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Llanes probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 4:0

31e minuut.
Moscoso onderschept slim de pass. Ulacia rent richting de bal. Ulacia passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Klungelig pakt Moscoso de bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 5:0

40e minuut.
Trawiński probeert naar een medespeler te passen. Ibáñez is nu in balbezit. Ortiz onderschept slim de pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 6:0

42e minuut.
Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulacia passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Astiazarain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 7:0

42e minuut.
Rosales met een sublieme pass. Daar is Chaviano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz rent richting de bal. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. Astiazarain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ulacia probeert naar een medespeler te passen. Trawiński is nu in balbezit. Trawiński met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Agustín FC 27%, FC Pinar del Río 73%.
San Agustín FC - FC Pinar del Río 7:0

51e minuut.
Döbel speelt de bal door. Flores is nu in balbezit. Moscoso is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 8:0

52e minuut.
Flores heeft problemen om de bal te vangen. Ibáñez is nu in balbezit. Ortiz onderschept slim de pass. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Döbel rent richting de bal. Döbel passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Beatón is nu in balbezit. Beatón passt de bal in één keer door. Membribes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawiński verovert de bal door een tackle van achteren. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Döbel speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbel rent richting de bal. Döbel geeft de bal voor. Ortiz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 9:0

65e minuut.
Aspiazu verovert de bal door een tackle van achteren. Aspiazu geeft een lange en hoge pass. Flores kopt de bal weg. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 10:0

69e minuut.
Döbel rent richting de bal. Klungelig pakt Döbel de bal. Döbel passt de bal in één keer door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mujica geeft een hoge lob. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ... Astiazarain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 11:0

76e minuut.
Beatón heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 12:0

78e minuut.
Membribes geeft de bal voor. Döbel kopt de bal weg. Cortés heeft problemen om de bal te vangen. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal met de wreef. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Trawiński passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - FC Pinar del Río 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Agustín FC 25%, FC Pinar del Río 75%.
San Agustín FC - FC Pinar del Río 13:0