Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tigres Sedientos Tinajeros
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Pou trapt de bal weg van het doel. Arteaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Oquendo de bal. Limonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonta haalt uit met een fantastische trap. Pou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Oquendo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puñales met de inworp. Limonta is nu in balbezit. Limonta geeft een hoge lob. Paal!

19e minuut.
Limonta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brito de bal. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Morffi is nu in balbezit. Morffi haalt uit met een fantastische trap. Menéndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puñales zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Faife bereikt de bal nog maar net als eerste. Faife passt de bal met de wreef. Limonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonta haalt uit met een fantastische trap. Pou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Correa geeft de bal voor. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Oquendo probeert de bal met de borst te controleren. Limonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Oquendo begaat een overtreding. Oquendo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tigres 47%, Sedientos Tinajeros 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tigres - Sedientos Tinajeros 0:0

60e minuut.
Astiazarain rent richting de bal. Astiazarain speelt de bal door. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arteaga de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Puñales is nu in balbezit. Córdoba speelt de bal door. Puñales is nu in balbezit. Puñales geeft een hoge lob. Faife controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Brito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Limonta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno is nu in balbezit. Limonta is nu in balbezit. Limonta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Aparicio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peña komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tigres 40%, Sedientos Tinajeros 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tigres - Sedientos Tinajeros 0:0