Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venenosos Gusanos CD Energéticos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Paret passt de bal met de wreef. Salazar controleert de bal met de borst. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Paret onderschept slim de pass. Paret draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Velásquez probeert de bal met de borst te controleren. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto passt de bal in één keer door. Salazar rent richting de bal. Paret bereikt de bal nog maar net als eerste. Paret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - CD Energéticos 1:0

14e minuut.
Rosabal probeert naar een medespeler te passen. Moré bereikt de bal nog maar net als eerste. Paret onderschept slim de pass. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Ruiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - CD Energéticos 2:0

21e minuut.
Ruiz trapt de bal weg. Rosabal kopt de bal weg. Paret is nu in balbezit. Paret draait met de bal, schiet en ... Acuña probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venenosos Gusanos 50%, CD Energéticos 50%.
Venenosos Gusanos - CD Energéticos 2:0

51e minuut.
Cao rent richting de bal. Gutiérrez is nu in balbezit. Cao is nu in balbezit. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - CD Energéticos 2:1

56e minuut.
Chaviano met een sublieme pass. Paret is nu in balbezit. Paret passt de bal met de wreef. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - CD Energéticos 3:1

57e minuut.
Llorente rent richting de bal. Barreto rent richting de bal. Barreto geeft een lange en hoge pass. Moré rent richting de bal. Moré draait met de bal, schiet en ... Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Labañino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benítez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Barreto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Reina de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calero. Calero krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een hoge lob. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rosabal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosabal met een sublieme pass. Calero rent richting de bal. Paret onderschept slim de pass. Paret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venenosos Gusanos - CD Energéticos 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venenosos Gusanos 62%, CD Energéticos 38%.
Venenosos Gusanos - CD Energéticos 4:1