Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Murilos[FC] FC Tigres
5-2-3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.2 gemiddelde waardering 20.5
solide Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
De la Rosa geeft een hoge lob. Echemendia kopt de bal weg. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia is nu in balbezit. Echemendia haalt uit met een fantastische trap. Villaurrutia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Feliú passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gerónimo de bal. Gerónimo passt de bal zonder na te denken. Bartkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowski speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Leyva geeft de bal voor. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia met een sublieme pass. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Balmaseda geeft een hoge lob. Inworp. Echemendia met de inworp. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Echemendia heeft problemen om de bal te vangen. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua probeert naar een medespeler te passen. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - FC Tigres 1:0

20e minuut.
Echemendia draait met de bal, schiet en ... Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt De la Rosa de bal. De la Rosa haalt uit met een fantastische trap. Lantigua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - FC Tigres 2:0

21e minuut.
Morffi heeft problemen om de bal te vangen. Echemendia rent richting de bal. Morffi verovert de bal door een tackle van achteren. Echemendia verovert de bal door een tackle van achteren. Echemendia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gerónimo onderschept slim de pass. Gerónimo met een sublieme pass. Echemendia rent richting de bal. Echemendia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Balmaseda de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Brenner verovert de bal door een tackle van achteren. Brenner passt de bal in één keer door. Brito controleert de bal met de borst. Lantigua rent richting de bal. Lantigua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - FC Tigres 3:0

28e minuut.
Bartkowski is nu in balbezit. Bartkowski passt de bal met de wreef. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brito de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - FC Tigres 4:0

29e minuut.
Peña is nu in balbezit. De la Rosa onderschept slim de pass. De la Rosa passt de bal in één keer door. Echemendia rent richting de bal. Echemendia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Brito de bal onder controle te krijgen. Hurtado rent richting de bal. Lantigua speelt de bal door. Bartkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowski geeft een lange en hoge pass. Villaurrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Beatón onderschept slim de pass. Bartkowski rent richting de bal. Bartkowski passt de bal zonder na te denken. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vázquez onderschept slim de pass. Brenner verovert de bal door een tackle van achteren. Brenner geeft een hoge lob. Gerónimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerónimo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Brito de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De la Rosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Murilos[FC] 11%, FC Tigres 89%.
Los Murilos[FC] - FC Tigres 4:0

47e minuut.
Villaurrutia met een harde bal richting middenveld. Brenner kopt de bal weg. Feliú probeert naar een medespeler te passen. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Arteaga kopt de bal weg. Hurtado rent richting de bal. Hurtado geeft de bal voor. Toirac kopt de bal weg. Bartkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Correa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Echemendia met een snelle inworp. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua haalt uit met een fantastische trap. Villaurrutia bokst de bal weg.

61e minuut.
Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú geeft de bal voor. Leyva rent richting de bal. Bartkowski rent richting de bal. Bartkowski passt de bal zonder na te denken. Villaurrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Toirac probeert naar een medespeler te passen. Gerónimo geeft de bal voor. De la Rosa kopt de bal weg. Lantigua rent richting de bal. Lantigua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gerónimo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peña. Gerónimo raakt geblesseerd tijdens het duel. Gerónimo met een snel genomen vrije trap. Lantigua springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Brito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De la Rosa zal de hoekschop nemen. Echemendia probeert de bal met de borst te controleren. Echemendia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - FC Tigres 5:0

79e minuut.
Feliú onderschept slim de pass. Gerónimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerónimo passt de bal in één keer door. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Murilos[FC] - FC Tigres 6:0

85e minuut.
Leyva maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Echemendia is nu in balbezit. Echemendia passt de bal zonder na te denken. Lantigua rent richting de bal. Lantigua haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Echemendia verovert de bal door een tackle van achteren. Puñales onderschept slim de pass. Bartkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puñales raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

89e minuut.
Hurtado is nu in balbezit. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa passt de bal in één keer door. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Murilos[FC] 21%, FC Tigres 79%.
Los Murilos[FC] - FC Tigres 6:0