Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Energéticos FC Pinar del Río
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Chaviano is nu in balbezit. Rosales rent richting de bal. Chaviano rent richting de bal. Klungelig pakt Rosales de bal. Rosales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Energéticos - FC Pinar del Río 0:1

7e minuut.
Cortés geeft de bal voor. Daar is Acuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Energéticos - FC Pinar del Río 0:2

17e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Ibáñez onderschept slim de pass. Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Llanes is nu in balbezit. Llanes geeft de bal voor. Chaviano met een sublieme pass. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente draait met de bal, schiet en ... Astiazarain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Llorente neemt de hoekschop. Moré heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Membribes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astiazarain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Energéticos - FC Pinar del Río 1:2

21e minuut.
Freeman is nu in balbezit. Moscoso onderschept slim de pass. Freeman verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Astiazarain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Energéticos - FC Pinar del Río 2:2

24e minuut.
Freeman kopt de bal weg. Daar is Fuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Membribes rent richting de bal. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Energéticos - FC Pinar del Río 3:2

28e minuut.
Moré passt de bal met de wreef. Chaviano heeft problemen om de bal te vangen. Chaviano passt de bal met de wreef. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Morgado probeert naar een medespeler te passen. Parra speelt de bal door. Membribes rent richting de bal. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Energéticos - FC Pinar del Río 4:2

38e minuut.
Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso verovert de bal door een tackle van achteren. Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Chaviano is nu in balbezit. Chaviano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Energéticos - FC Pinar del Río 4:3

42e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Chaviano is nu in balbezit. Parra maakt een afschuwelijke overtreding. Parra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Energéticos 51%, FC Pinar del Río 49%.
CD Energéticos - FC Pinar del Río 4:3

48e minuut.
Chaviano heeft problemen om de bal te vangen. Freeman rent richting de bal. Freeman passt de bal in één keer door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Daar is Moré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscoso onderschept slim de pass. Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Beatón geeft een lange en hoge pass. Llanes probeert de bal met de borst te controleren. Llanes geeft een hoge lob. Lantigua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lantigua geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Energéticos 55%, FC Pinar del Río 45%.
CD Energéticos - FC Pinar del Río 4:3