Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Club VHS Maquinaria
NEW TEST Tactiek lazaro
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
45.7 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
van Veldhoven rent richting de bal. Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Hansen passt de bal met de wreef. Słupik rent richting de bal. Słupik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Niţă kopt de bal weg. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesník is nu in balbezit. Słupik verovert de bal door een tackle van achteren. Słupik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kalina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torkoš komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Talıbov is nu in balbezit. Hansen onderschept slim de pass. Hansen speelt de bal door. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hansen is nu in balbezit. Hansen geeft een hoge lob. Niţă is nu in balbezit. Jabłoński onderschept slim de pass. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Hansen speelt de bal door. Jabłoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Maquinaria 0:1

39e minuut.
Plesník kopt de bal weg. Klungelig pakt Jabłoński de bal. Verunica rent richting de bal. Jabłoński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club VHS 53%, Maquinaria 47%.
Real Club VHS - Maquinaria 0:1

52e minuut.
Sorgini rent richting de bal. Torkoš verovert de bal door een tackle van achteren. Torkoš passt de bal zonder na te denken. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Club VHS - Maquinaria 1:1

63e minuut.
Bin verovert de bal door een tackle van achteren. Bin passt de bal in één keer door. Plesník rent richting de bal. Słupik verovert de bal door een tackle van achteren. Słupik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Klungelig pakt Armada de bal. Svolkenius onderschept slim de pass. Svolkenius met een sublieme pass. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik draait met de bal, schiet en ... Viktorin bokst de bal weg.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jabłoński stond buitenspel. Wolters komt het veld opgelopen. İnanır komt het veld opgelopen.

81e minuut.
van Veldhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. van Veldhoven geeft een hoge lob. Daar is Bin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szalma rent richting de bal. Szalma passt de bal met de wreef. Torkoš met een sublieme pass. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek draait met de bal, schiet en ... Angori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Svolkenius heeft problemen om de bal te vangen. Svolkenius geeft een hoge lob. Daar is Jabłoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłoński schiet op doel. Viktorin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - Maquinaria 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club VHS 59%, Maquinaria 41%.
Real Club VHS - Maquinaria 1:2