Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Mantecas Team UD Luisda
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 24.1
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Riquelme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villalobos raakt geblesseerd tijdens het duel. Mena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Santana met een snelle inworp. Klungelig pakt Villalobos de bal. Villalobos draait met de bal, schiet en ... Riquelme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - UD Luisda 0:1

13e minuut.
Despaigne met een sublieme pass. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos geeft een hoge lob. Soria rent richting de bal. Soria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Diago verovert de bal door een tackle van achteren. Peraza onderschept slim de pass. Peraza geeft de bal voor. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las Mantecas Team - UD Luisda 1:1

16e minuut.
Despaigne verovert de bal door een tackle van achteren. Peraza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Despaigne. Despaigne krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fernández neemt de hoekschop. Peraza is nu in balbezit. Peraza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Noriega rent richting de bal. Noriega geeft de bal voor. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arencibia de bal onder controle te krijgen. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández maakt een afschuwelijke overtreding. Fernández krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Despaigne speelt de bal door. Mena probeert naar een medespeler te passen. Bartumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria onderschept slim de pass. Soria haalt uit met een fantastische trap. Parra bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santana zal de hoekschop nemen. Soria heeft problemen om de bal te vangen. Fiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - UD Luisda 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Mantecas Team 47%, UD Luisda 53%.
Las Mantecas Team - UD Luisda 1:2

50e minuut.
Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mena kopt de bal weg. Despaigne is nu in balbezit. Soria rent richting de bal. Soria schiet op doel. Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - UD Luisda 1:3

54e minuut.
Diago onderschept slim de pass. Diago geeft een hoge lob. Beatón rent richting de bal. Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Soria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Santana geeft een lange en hoge pass. Parra met een sublieme pass. Peraza kopt de bal weg. Miranda rent richting de bal. Miranda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Rofes is nu in balbezit. Santana rent richting de bal. Rofes begaat een overtreding. Santana roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Santana kan niet meer verder spelen. Proenza komt het veld opgelopen. Despaigne met een snel genomen vrije trap. Fiss bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lugo. Lugo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Mantecas Team 63%, UD Luisda 37%.
Las Mantecas Team - UD Luisda 1:3