Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ernes Reds elChilenoCubano
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Daar is Canel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canel speelt de bal door. Guevara rent richting de bal. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro geeft de bal voor. Inworp. Borges met de inworp. Martí geeft een hoge lob. Revé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro geeft een hoge lob. Orama rent richting de bal. Gómez onderschept slim de pass. Gómez draait met de bal, schiet en ... Almarales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Martí verovert de bal door een tackle van achteren. Martí probeert naar een medespeler te passen. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Socarrás bereikt de bal nog maar net als eerste. Socarrás schiet op doel. Revé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Guzmán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro speelt de bal door. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Cristóbal rent richting de bal. Domínguez is nu in balbezit. Cristóbal onderschept slim de pass. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez passt de bal in één keer door. Guevara rent richting de bal. Socarrás verovert de bal door een tackle van achteren. Socarrás schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ernes Reds 53%, elChilenoCubano 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ernes Reds - elChilenoCubano 0:0

90e minuut.
Socarrás geeft een hoge lob. Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Socarrás rent richting de bal. Socarrás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ernes Reds - elChilenoCubano 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ernes Reds 41%, elChilenoCubano 59%.
Ernes Reds - elChilenoCubano 1:0