Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCRavens Maquinaria
451 Tactiek lazaro
48% Balbezit 52%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.5 gemiddelde waardering 46.7
poor Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen good


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aguilar trapt de bal weg. Hansen kopt de bal weg. Svolkenius geeft een lange en hoge pass. Jabłoński springt en kopt de bal. Aguilar bokst de bal weg. Słupik is nu in balbezit. Słupik draait met de bal, schiet en ... Aguilar bokst de bal weg.

7e minuut.
Aguilar met een sublieme pass. Sorgini kopt de bal weg. Hansen geeft een lange en hoge pass. Jabłoński kopt de bal weg. Daar is Romankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Słupik zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Jabłoński de bal onder controle te krijgen. Jabłoński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:1

9e minuut.
Jabłoński geeft een hoge lob. Kolano kan de bal niet met de borst controleren. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:2

11e minuut.
Arango Saenz kopt de bal weg. Klungelig pakt De la Puente de bal. Hansen is nu in balbezit. Hansen geeft een hoge lob. Jabłoński krijgt zijn hoofd ertegen. Aguilar bokst de bal weg.

13e minuut.
Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słupik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Słupik met een snel genomen vrije trap. Jabłoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:3

15e minuut.
Hansen passt de bal zonder na te denken. Jabłoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłoński passt de bal in één keer door. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:4

16e minuut.
Inworp. Jabłoński met een snelle inworp. Hansen met een sublieme pass. Słupik is nu in balbezit. Słupik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Svolkenius met een sublieme pass. Klungelig pakt Jabłoński de bal. Jabłoński met een sublieme pass. Słupik rent richting de bal. Słupik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:5

27e minuut.
Carnelli is nu in balbezit. Carnelli probeert naar een medespeler te passen. Romankiewicz is nu in balbezit. Słupik onderschept slim de pass. Słupik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Wong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hansen rent richting de bal. Hansen met een sublieme pass. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aguilar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:6

35e minuut.
Tido probeert naar een medespeler te passen. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik onderschept slim de pass. Słupik draait met de bal, schiet en ... Aguilar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:7

38e minuut.
Jabłoński is nu in balbezit. Tishurova legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jabłoński raakt geblesseerd tijdens het duel. Słupik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Aguilar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:8

40e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Svolkenius onderschept slim de pass. Svolkenius speelt de bal door. Słupik is nu in balbezit. Słupik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Romankiewicz de bal. Słupik rent richting de bal. Słupik schiet op doel. Aguilar bokst de bal weg.

41e minuut.
Hansen geeft een hoge lob. Arango Saenz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolano de bal. Słupik rent richting de bal. Słupik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Aguilar trapt de bal weg van het doel. Hansen met een sublieme pass. Daar is Jabłoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:9

42e minuut.
Arce speelt de bal door. Klungelig pakt De la Puente de bal. De la Puente speelt de bal door. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansen speelt de bal door. Słupik is nu in balbezit. Słupik draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRavens 82%, Maquinaria 18%.
FCRavens - Maquinaria 0:9

48e minuut.
Tido met een sublieme pass. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik passt de bal zonder na te denken. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bin geeft de bal voor. Jabłoński kopt de bal weg. Słupik is nu in balbezit. Słupik schiet op doel. Aguilar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:10

60e minuut.
Klungelig pakt Wong de bal. Hansen onderschept slim de pass. Hansen met een sublieme pass. Daar is Jabłoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłoński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Aguilar trapt de bal weg. Hansen kopt de bal weg. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hansen is nu in balbezit. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen onderschept slim de pass. Hansen geeft een hoge lob. Słupik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Aguilar met een harde bal richting middenveld. Hansen is nu in balbezit. Hansen met een sublieme pass. Jabłoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera passt de bal zonder na te denken. Słupik is nu in balbezit. Słupik haalt uit met een fantastische trap. Aguilar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:11

73e minuut.
Arango Saenz geeft de bal voor. Sorgini heeft problemen om de bal te vangen. Sorgini geeft de bal voor. Klungelig pakt Jabłoński de bal. Jabłoński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt De la Puente de bal. Svolkenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Svolkenius passt de bal met de wreef. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński draait met de bal, schiet en ... Aguilar bokst de bal weg.

81e minuut.
Vera rent richting de bal. Sorgini verovert de bal door een tackle van achteren. Sorgini probeert naar een medespeler te passen. Słupik is nu in balbezit. Słupik haalt uit met een fantastische trap. Aguilar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słupik met een snelle inworp. Hansen speelt de bal door. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:12

83e minuut.
Bin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arango Saenz de bal. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap. Aguilar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRavens - Maquinaria 0:13

84e minuut.
Arce speelt de bal door. Wong heeft problemen om de bal te vangen. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRavens 81%, Maquinaria 19%.
FCRavens - Maquinaria 0:13