Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salvajes Tigres Kings Thunder FC
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 23.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Joa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Freeman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Carrasana de bal. Carrasana geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Campo is nu in balbezit. Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción speelt de bal door. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Concepción met een snelle inworp. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias passt de bal met de wreef. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes Tigres - Kings Thunder FC 1:0

22e minuut.
Cordovez speelt de bal door. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón passt de bal zonder na te denken. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Romeu is nu in balbezit. Romeu passt de bal zonder na te denken. Savón rent richting de bal. Savón haalt uit met een fantastische trap. Carmenate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fabré bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabré geeft een hoge lob. O´Reilly kopt de bal weg. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Soria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Licea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvajes Tigres - Kings Thunder FC 2:0

42e minuut.
Romeu met een sublieme pass. Savón is nu in balbezit. Joa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Joa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvajes Tigres 43%, Kings Thunder FC 57%.
Salvajes Tigres - Kings Thunder FC 2:0

55e minuut.
Cuellar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Concepción rent richting de bal. Campo begaat een overtreding. Campo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Montoya geeft een lange en hoge pass. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets begaat een overtreding. Busquets krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Doeltrap. Carmenate trapt de bal weg van het doel. Campo kopt de bal weg. Escalona is nu in balbezit. Escalona passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvajes Tigres 48%, Kings Thunder FC 52%.
Salvajes Tigres - Kings Thunder FC 2:0