Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flojos Cocodrilos Bayern Munchen F.C.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Figueredo verovert de bal door een tackle van achteren. Roca is nu in balbezit. Roca met een sublieme pass. Burke rent richting de bal. Burke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cordovez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Riverón speelt de bal door. Armas rent richting de bal. Mesa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mesa krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Roca is nu in balbezit. Alba onderschept slim de pass. Alba geeft de bal voor. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Garlobo onderschept slim de pass. Garlobo met een sublieme pass. Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Roca kopt de bal weg. Daar is Alba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba met een sublieme pass. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonachea is nu in balbezit. Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. Valdés draait met de bal, schiet en ... Fornaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flojos Cocodrilos - Bayern Munchen F.C. 0:1

33e minuut.
Uria geeft een lange en hoge pass. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa is nu in balbezit. Mesa draait met de bal, schiet en ... Fornaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Alba rent richting de bal. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke is nu in balbezit. Burke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flojos Cocodrilos - Bayern Munchen F.C. 1:1

41e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas verovert de bal door een tackle van achteren. Armas speelt de bal door. Burke rent richting de bal. Burke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Cocodrilos 54%, Bayern Munchen F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flojos Cocodrilos - Bayern Munchen F.C. 1:1

48e minuut.
Alba passt de bal zonder na te denken. Bonachea met een sublieme pass. Fírvida met een sublieme pass. Burke rent richting de bal. Burke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Figueredo passt de bal zonder na te denken. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garlobo. Garlobo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Fírvida raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iglesias komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Camacho rent richting de bal. Camacho passt de bal met de wreef. Uria probeert de bal aan de voet te houden. Burke rent richting de bal. Burke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flojos Cocodrilos - Bayern Munchen F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Cocodrilos 55%, Bayern Munchen F.C. 45%.
Flojos Cocodrilos - Bayern Munchen F.C. 2:1