Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Club VHS FCRavens
NEW TEST Tactiek 451
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 24.8
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
De la Puente rent richting de bal. Talıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Arnþórsson rent richting de bal. Arnþórsson passt de bal met de wreef. Biegalski rent richting de bal. Biegalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - FCRavens 1:0

8e minuut.
Arnþórsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marichal komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek probeert naar een medespeler te passen. Armada is nu in balbezit. Armada haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Romankiewicz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Civelek passt de bal zonder na te denken. Talıbov met een sublieme pass. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada schiet op doel. Aguilar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Torkoš onderschept slim de pass. Szalma speelt de bal door. Klungelig pakt Biegalski de bal. Biegalski haalt uit met een fantastische trap. Aguilar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - FCRavens 2:0

34e minuut.
Cristóbal geeft de bal voor. Szalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalma passt de bal met de wreef. Biegalski heeft problemen om de bal te vangen. Biegalski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Aguilar speelt de bal door. Szalma kopt de bal weg. Kolano heeft problemen om de bal te vangen. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Civelek met de inworp. Armada rent richting de bal. Wong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Armada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biegalski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Aguilar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Aguilar probeert naar een medespeler te passen. van Veldhoven kopt de bal weg. Civelek is nu in balbezit. Civelek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - FCRavens 3:0

45e minuut.
Romankiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szalma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biegalski rent richting de bal. Biegalski schiet op doel. Aguilar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club VHS 20%, FCRavens 80%.
Real Club VHS - FCRavens 3:0

53e minuut.
Talıbov speelt de bal door. Civelek rent richting de bal. Civelek passt de bal met de wreef. Biegalski rent richting de bal. Biegalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - FCRavens 4:0

56e minuut.
Talıbov passt de bal zonder na te denken. Civelek rent richting de bal. Civelek geeft een hoge lob. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski schiet op doel. Aguilar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Daar is Talıbov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talıbov passt de bal zonder na te denken. Biegalski is nu in balbezit. Biegalski draait met de bal, schiet en ... Aguilar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - FCRavens 5:0

61e minuut.
Inworp. İnanır komt het veld opgelopen. Wolters komt het veld opgelopen.

62e minuut.
van Veldhoven kopt de bal weg. Civelek speelt de bal door. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. İnanır onderschept slim de pass. İnanır schiet op doel. Aguilar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Biegalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - FCRavens 6:0

67e minuut.
Wolters is nu in balbezit. Wolters speelt de bal door. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Romankiewicz probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Inworp. Szalma met een snelle inworp. İnanır met een sublieme pass. Biegalski rent richting de bal. Biegalski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Club VHS - FCRavens 7:0

73e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. van Veldhoven verovert de bal door een tackle van achteren. van Veldhoven geeft een lange en hoge pass. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Veldhoven verovert de bal door een tackle van achteren. van Veldhoven passt de bal zonder na te denken. Wolters is nu in balbezit. Wolters geeft een hoge lob. Aguilar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Civelek passt de bal met de wreef. van Veldhoven is nu in balbezit. van Veldhoven geeft een hoge lob. Biegalski probeert de bal met de borst te controleren. Biegalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Szalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalma passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Biegalski de bal. İnanır rent richting de bal. İnanır geeft een lange en hoge pass. Aguilar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Club VHS 20%, FCRavens 80%.
Real Club VHS - FCRavens 7:0