Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maquinaria COLOMEROS
lazaro Tactiek 433
55% Balbezit 45%
14% Spel op eigen helft 86%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 19.7
formidable Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Jabłoński met een sublieme pass. Słupik is nu in balbezit. Słupik probeert naar een medespeler te passen. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

1e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villalobos trapt de bal weg. Svolkenius kopt de bal weg. Jabłoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Hansen rent richting de bal. Hansen met een sublieme pass. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Canto de bal onder controle te krijgen. Villalobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 1:0

8e minuut.
Kobeszko met een sublieme pass. Sorgini met een sublieme pass. Jabłoński rent richting de bal. Klungelig pakt Hansen de bal. Hansen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Słupik rent richting de bal. Słupik schiet op doel. Villalobos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 2:0

10e minuut.
Słupik rent richting de bal. Słupik passt de bal zonder na te denken. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński schiet op doel. Villalobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Carrasana probeert naar een medespeler te passen. Svolkenius is nu in balbezit. Svolkenius geeft de bal voor. Jabłoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłoński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Słupik is nu in balbezit. Słupik geeft een lange en hoge pass. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński schiet op doel. Villalobos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 3:0

15e minuut.
Słupik met de inworp. Hansen met een sublieme pass. Jabłoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłoński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Canto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Svolkenius kopt de bal weg. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen speelt de bal door. Słupik rent richting de bal. Słupik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 4:0

26e minuut.
Carrasana is nu in balbezit. Słupik verovert de bal door een tackle van achteren. Słupik passt de bal met de wreef. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 5:0

29e minuut.
Orama kopt de bal weg. Hansen rent richting de bal. Hansen passt de bal in één keer door. Daar is Słupik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słupik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Carrasana rent richting de bal. Hansen onderschept slim de pass. Hansen speelt de bal door. Klungelig pakt Słupik de bal. Słupik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Reboyar rent richting de bal. Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Hansen speelt de bal door. Słupik rent richting de bal. Słupik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Hansen onderschept slim de pass. Hansen speelt de bal door. Słupik rent richting de bal. Słupik schiet op doel. Villalobos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 6:0

35e minuut.
Jabłoński onderschept slim de pass. Jabłoński passt de bal met de wreef. Perdigón is nu in balbezit. Słupik verovert de bal door een tackle van achteren. Słupik schiet op doel. Villalobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Villalobos met een sublieme pass. Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Hansen speelt de bal door. Słupik is nu in balbezit. Słupik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 7:0

43e minuut.
Carrasana passt de bal in één keer door. Reboyar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hansen. Hansen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maquinaria 15%, COLOMEROS 85%.
Maquinaria - COLOMEROS 7:0

46e minuut.
Sorgini met de inworp. Hansen rent richting de bal. Hansen geeft een hoge lob. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik draait met de bal, schiet en ... Villalobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 8:0

48e minuut.
Hansen geeft de bal voor. Jabłoński kopt de bal weg. Słupik is nu in balbezit. Słupik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 9:0

50e minuut.
Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen probeert naar een medespeler te passen. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 10:0

53e minuut.
Méndez passt de bal met de wreef. Sorgini is nu in balbezit. Sorgini passt de bal met de wreef. Jabłoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Słupik passt de bal met de wreef. Hansen rent richting de bal. Hansen passt de bal in één keer door. Słupik rent richting de bal. Słupik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Reboyar kan de bal niet met de borst controleren. Hansen geeft de bal voor. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap. Villalobos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sorgini onderschept slim de pass. Sorgini geeft een hoge lob. Daar is Orama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 11:0

65e minuut.
Villalobos speelt de bal door. Hansen controleert de bal met de borst. Hansen passt de bal zonder na te denken. Słupik rent richting de bal. Słupik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tido met een snelle inworp. Hansen is nu in balbezit. Hansen passt de bal zonder na te denken. Jabłoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 12:0

70e minuut.
Svolkenius passt de bal zonder na te denken. Daar is Słupik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słupik met een sublieme pass. Jabłoński rent richting de bal. Jabłoński schiet op doel. Villalobos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 13:0

73e minuut.
Svolkenius rent richting de bal. Svolkenius geeft een lange en hoge pass. Orama heeft problemen om de bal te vangen. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Svolkenius onderschept slim de pass. Svolkenius probeert naar een medespeler te passen. Daar is Słupik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słupik haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Daar is Canto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Słupik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Słupik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 14:0

84e minuut.
Villalobos trapt de bal weg. Hansen kopt de bal weg. Klungelig pakt Canto de bal. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sorgini verovert de bal door een tackle van achteren. Sorgini met een sublieme pass. Hansen speelt de bal door. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Canto geeft de bal voor. Inworp. Hansen met de inworp. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Villalobos trapt de bal weg van het doel. Svolkenius kopt de bal weg. Hansen met een sublieme pass. Słupik rent richting de bal. Słupik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Villalobos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maquinaria - COLOMEROS 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maquinaria 13%, COLOMEROS 87%.
Maquinaria - COLOMEROS 15:0