Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UD Luisda Ernes Reds
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Borges geeft de bal voor. Proenza kopt de bal weg. Klungelig pakt Despaigne de bal. Socarrás rent richting de bal. Socarrás draait met de bal, schiet en ... Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Villalobos begaat een overtreding. Domínguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domínguez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Socarrás bereikt de bal nog maar net als eerste. Socarrás haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Villalobos kopt de bal weg. Socarrás rent richting de bal. Despaigne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socarrás raakt geblesseerd tijdens het duel. Domínguez wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Luisda - Ernes Reds 0:1

25e minuut.
Canel passt de bal zonder na te denken. Daar is Despaigne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martí met een sublieme pass. Socarrás rent richting de bal. Socarrás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Luisda - Ernes Reds 0:2

31e minuut.
Mena rent richting de bal. Mena passt de bal in één keer door. Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos speelt de bal door. Soria is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Luisda - Ernes Reds 1:2

32e minuut.
Socarrás bereikt de bal nog maar net als eerste. Socarrás passt de bal in één keer door. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Proenza probeert de bal aan de voet te houden. Domínguez rent richting de bal. Domínguez passt de bal in één keer door. Martí is nu in balbezit. Martí draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Luisda 48%, Ernes Reds 52%.
UD Luisda - Ernes Reds 1:2

74e minuut.
Acosta geeft een hoge lob. Daar is Fiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borges. Borges krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Proenza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villalobos rent richting de bal. Canel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villalobos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Villalobos kan niet meer verder spelen. Miranda komt het veld opgelopen. Soria legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Almarales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UD Luisda - Ernes Reds 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Luisda 52%, Ernes Reds 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UD Luisda - Ernes Reds 2:2